SAZNAJEMO Zbog Dragane Mirković u Austriji angažovan privatni detektiv u potrazi za malom Dankom

Region

SAZNAJEMO Zbog Dragane Mirković u Austriji angažovan privatni detektiv u potrazi za malom Dankom

Pevačica se u jeku svojih privatnih problema oglasila za Telegraf.rs o slučaju nestale Danke Ilić
Ekipa Telegrafa nalazi se u Beču, gde je stupila u kontakt sa pevačicom Draganom Mirković, koja već danima apeluje na pronalazak nestale devojčice Danke Ilić.

Kako ekskluzivno saznajemo, zbog njene zainteresovanosti za ovaj slučaj angažovan je i privatni detektiv, koji pokušava da sazna šta se dogodilo sa Dankom i gde se nalazi, pod uslovom da se na snimku nastalom u Beču nalazi upravo ona.

– Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv – rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs.

– U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem… Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – objasnila nam je Dragana.

– Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući – zaključila je Dragana za Telegraf.rs.

Delove ovog teksta nije dozvoljeno prenositi bez odobrenja redakcije Telegraf.rs. (Telegraf.rs)