OTAC DANKE ILIĆ RASPLAKAO SVE! Objavio nikad viđenu fotografiju djevojčice, jedan detalj je posebno DIRLJIV!

Region

OTAC DANKE ILIĆ RASPLAKAO SVE! Objavio nikad viđenu fotografiju djevojčice, jedan detalj je posebno DIRLJIV!

U opisu fotografije otac male Danke je ostavio samo emotikone srca i sveta.

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić pre pet meseci i dalje ostaje nerazjašnjen.

Iako Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu protiv dvojice radnika JKP “Vodovod” iz Bora zbog sumnje na njeno ubistvo, telo male Danke i dalje nije pronađeno.

Danas, nakon pet meseci od njenog nestanka, oglasio se njen otac koji je podelio dirljivu fotografiju svoje ćerke na društvenim mrežama.

Na fotografiji mala Danka se vidi u kolicima, dok njen rođeni brat stoji pored nje u zagrljaju. U opisu fotografije otac male Danke je ostavio samo emotikone srca i sveta, u znak sećanja na nestanak ćerke i da izrazi duboku tugu zbog trenutne situacije.

Danka je poslednji put viđena 26. marta kada je sa majkom i bratom došla u Banjsko Polje, gde su se igrali ispred zapuštene pojate u vlasništvu majčine porodice. Komšije tvrde da to imanje nije korišćeno godinama.

Nakon njenog nestanka, vest o njenom ubistvu potresla je Srbiju, a osumnjičeni za zločin su uhapšeni. Iako se prvobitno činilo da je slučaj rešen, misteriozna potraga za telom devojčice nastavila je da se komplikuje. Porodica i dalje nije dobila odgovore na pitanja o tome šta se tačno dogodilo tog kobnog dana.

Dvojica osumnjičenih su tokom istrage menjali svoja priznanja, što je dodatno zakomplikovalo ceo proces. Pored psihijatrijskog veštačenja, veštačena su i vozila, GPS uređaji, kao i odeća, ali ni traga ni glasa od male Danke.

Porodica i dalje čeka odgovore, dok se misterija njenog nestanka i dalje ne razjašnjava. (republika.rs)