Objavljene nove fotografije pljačkašice Mirnese, uprkos tehnologiji tragova nema

Region

Objavljene nove fotografije pljačkašice Mirnese, uprkos tehnologiji tragova nema

Njemačka policija nastavlja da detaljno češlja sve profile Mirnese S. koja je u Njemačkoj izvela jednu od najzapaženijih pljački kada je iz firme u kojoj je radila ukrala milion eura. Međutim, uprkos modernizovanim sistemima praćenja i mnogobrojnim policijskim timovima koji rade na njenom lociranju – konobarici Mirnesi niko ne može da uđe u trag.

U tu svrhu policija je objavila i niz fotografija Mirnese. Osim fotografija, i nekoliko šturih informacija gotovo da niko ne zna ko je atraktivna plavuša zapravo.

Šta znamo do sada?

Mirsada je rođena u Busovači. Njeno devojačko prezime je Bešlić, a roditelji su je se navodno odrekli prije nekoliko godina. Ono što je pomoglo istražiteljima da otkriju njen identitet je Instagram profil, na kom je često objavljivala fotografije na kojima se vidi da je obučena u luksuznu garderobu, ali i da vodi prilično zanimljiv život. U potrazi za više informacija o misterioznoj Mirsadi, nemački „Bild“ je obišao kraj u kom je ranije živjela.

“Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca”, navodi se u Bildovom tekstu.

Jedan od njenih komšija, koji je želio da ostane anoniman, je rekao da je viđao kada bi šetala, da je bila zaista upadljiva pojava.

„Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale”, kazao je on.

Prema navodima policije iz Štutgarta, Mirsada S. je iz prostorija kompanije u kojoj je radila 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac.

Takođe, njemačka policija je na zvaničnom sajtu navela i da za njeno pronalaženje slijedi nagrada u iznosu od 37.500 eura.

“Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji”, saopštila je policija u Štutgartu.

Policija navodi da je osumnjičena žena visoka 174 centimetra, i da ima plavo-zelene oči i plavu kosu. Ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama. Izvor: N1