EMA (19) UŽIVALA SA PRIJATELJIMA NA IBICI Samo nekoliko sati kasnije lekari nisu mogli da je spasu

Svijet

EMA (19) UŽIVALA SA PRIJATELJIMA NA IBICI Samo nekoliko sati kasnije lekari nisu mogli da je spasu

Ema Remzi (19) iz Hamiltona bila je na odmoru sa prijateljima u regionu San Antonio na ostrvu za žurke kada je pala sa balkona sa šestog sprata hotela Vibra District.

Tragedija se dogodila u utorak oko 3 sata ujutro. Hitna pomoć je stigla na lice mesta, ali je studentkinja prava proglašena mrtvom na licu mesta.

Samo nekoliko sati ranije, Ema je uživala u noćnom izlasku sa prijateljima u noćnom klubu, pokazuju objave na društvenim mrežama.

Njeni prijatelji i poznanici iz škole ostali u šoku nakon tragičnih vesti.

– Ema je bila neverovatno ljubazna, vredna, bistra i talentovana učenica koja je mnogo doprinela našoj školskoj zajednici. Naše misli i molitve su sa njenom porodicom i prijateljima tokom ovog neverovatno teškog vremena. Ema će nedostajati i zauvek će imati posebno mesto u našoj školi – napisali su iz škole koju je pohađala.

– Nebo je upravo dobilo najlepšeg anđela kojeg će ikada dobiti i zauvek sam zahvalan što te zovem svojim prijateljem. Zauvek ću ceniti trenutke koje smo delili zajedno, Em. Volim te zauvek devojko moja, nikad nećeš biti zaboravljena – napisao je jedan prijatelj. (Kurir.rs/Dejli mejl)