OVO JE NOVI FRAJER ANELI AHMIĆ! Izgleda kao odvaljen od brega, a tek da vidite koliko je BOGAT!

Showbizz

OVO JE NOVI FRAJER ANELI AHMIĆ! Izgleda kao odvaljen od brega, a tek da vidite koliko je BOGAT!

U nedavno objavljenom snimku iz automobila, bivši takmičar rijalitija “Elita 7” Uroš Stanić izazvao je buru komentara svojih pratioca na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se može videti Uroš kako se vozi u kolima, dok je u pozadini prisutna i mlada dama koja je kasnije identifikovana kao Aneli Ahmić, takođe bivša učesnica istog rijalitija.

 

Uroš je pratioce na društvenim mrežama iznenadio time što je odao da se u tom trenutku nalazio u društvu novog dečka Aneli Ahmić.

Ono što je dodatno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je Uroš na snimku uhvatio frajera za volanom, čime je zapravo otkrio identitet Anelinog novog dečka. U skupocenim kolima, mogao se videti momak krupne građe.

Snimak je izazvao različite reakcije, a mnogi su se zapitali ko je misteriozni vozač koji je bio u društvu poznatog para.

Aneli Ahmić Instagram Uroš Stanić

Pored toga, pažljivi posmatrači su primetili da su farmerke koje je Aneli nosila na snimku iste one koje je nosila tokom šetnje prethodnog dana, što je dodatno potvrdilo njenu prisutnost u Uroševim kolima. Ova neobična povezanost detalja dodatno je podgrejala interesovanje javnosti za ovaj događaj.

Uroš Stanić je svojim neobičnim potezom još jednom uspeo da privuče pažnju javnosti, dok Aneli Ahmić i njen novi dečko još uvek nisu komentarisali ovaj događaj. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i da li će ova romansa postati još jedan interesantan događaj u svetu poznatih. (republika.rs)