20 Godina Je Tražio Svoju Biološku Majku, Nije Znao Da Mu Je U Susjedstvu

Region

20 Godina Je Tražio Svoju Biološku Majku, Nije Znao Da Mu Je U Susjedstvu

Benjamin Hulleberg iz Utaha, školski učitelj, odmalena je znao da su ga posvojili mama i tata, Angela i Brian. Oduvijek je želio saznati nešto o svojoj biološkoj majci i njezinom podrijetlu, no jedino što je saznao bilo je njezino ime – Holly.

“Razgovor s roditeljima o Holly uvijek je bio pozitivan. Moji roditelji su ili izrazili zahvalnost Holly ili sam ja pričala o tome koliko sam joj zahvalna i kako je želim jednog dana upoznati”, rekao je 21-godišnjak.

U međuvremenu, Holly Shearer nikad nije zaboravila bebu koju je dala na posvajanje na Dan zahvalnosti prije 20 godina.

“Uvijek mislim na njega. Još više za blagdane i za rođendan. To je bura emocija”, rekla je njegova biološka majka Holly (38).

Holly je bila tinejdžerica u vrijeme kada je ostala trudna. Prve tri godine nakon posvajanja Hullebergovi su slali Holly pisma i fotografije, no to je prestalo nakon zatvaranja agencije za posvajanje 2014. godine. Holly je uvijek zanimalo kako mu ide pa je jednom prilikom pregledavajući internet naišla na Benjaminov profil na jednoj društvenoj mreži.

“Imao je 18 godina kad sam ga pronašla i jako sam se dvoumila. Toliko se toga dogodilo u njegovom životu. Sve što sam željela bilo je ne napraviti mu probleme. Tako da sam samo gledala iz daljine”, rekla je.

Benjamin sve to nije znao. Godinama je razgovarao sa svojim roditeljima o tome da pokušava pronaći svoju biološku majku. Pisao je pisma, upisao se u registar za posvajanje i čak je napravio DNK test u nadi da će pronaći rođenu majku za koju je znao da se zove Holly.

Kad mu je Holly prije šest mjeseci na Facebooku poslala sretnu rođendansku poruku, Benjaminov se svijet okrenuo naglavačke.

“Točno se sjećam gdje sam bio kad sam dobio poruku. Bio sam na poslu. Uzeo sam mobitel, vidio njezinu poruku i samo odgovorio ‘Bok! Kako se poznajemo?’”, rekao je.

“U odgovoru mi je objasnila tko je ona, što me šokiralo”, dodao je.

Benjamin je rekao da je sudbonosna poruka izazvala snažnu emotivnu reakciju.

“Plakao sam. Sve su to bile vrlo pozitivne emocije. Ali za mene je ovo dan koji sam čekao zadnjih 20 godina svog života i shvatio da se to konačno događa bilo je nadrealno. Bilo je puno toga za obraditi”, objasnio je.

Nakon toliko dugog čekanja, Benjamin nije gubio vrijeme, odmah je zamolio Holly da se nađu.

“Tražio je da se nađemo, i to odmah, što me učinilo malo nervoznom”, rekla je Holly i nastavila kako “nije to očekivala”, ali da je on želio da se nađemo odmah, pa su se dogovorili da se nađu sutradan na večeri u Red Robinu s obje obitelji.

“Nisam htjela više čekati. Čekao sam 20 godina i to mi je bilo dovoljno” ,dodao je mladić.

 

Tako su se 21. siječnja 2021. Benjamin i Holly konačno ponovno ujedinili sa svojim obiteljima. Holly i njezina obitelj prvi put su se susreli s Angelom i Brianom.

“Kad sam je vidio, ustala je i zagrlila me, a ja sam zaplakao. Samo sam je pogledao i pomislio: ‘Ti si stvarna, a stojiš tu ispred mene.’ To je bilo nevjerojatno”, rekao je Benjamin.

Ponovno okupljanje obitelji Shearer i Hulleberg trajalo je više od tri sata.

“Osjećala sam se kao da nije prošlo 20 godina, iako je 20 godina prošlo jer je Benjamin odrastao, ali ta veza je i dalje postojala”, rekla je Angela.

“Mislim da je Benjamin nevjerojatno sretan što ima sve ove ljude u svom životu koji ga vole”, dodala je.

Holly i Benjamin su također shvatili da nisu bili daleko jedno od drugog svih ovih godina, jer su oboje radili u bolnici u Salt Lake Cityju posljednje dvije godine. Holly je medicinska pomoćnica, dok Benjamin volontira na bolničkom odjelu neonatalne intenzivne njege.

“Svako sam jutro ulazila kroz ženski odjel kako bih došla do radnog mjesta… Parkirali smo u istoj garaži, mogli smo biti na istom katu, nismo imali pojma da smo tako blizu”, rekla je Holly.

Otkako su se ponovno našli, Benjamin se počeo družiti s mlađim polubratom i polusestrom. Sastaje se s Holly u njezinom uredu svaki tjedan, a zove je mama. Benjamin ima ohrabrujuću poruku za druge ljude koji traže svoje biološke roditelje.

“Ne gubite nadu. Malo prije nego što me Holly nazvala, polako sam počeo gubiti nadu. Pokušao sam je pronaći na toliko načina i ništa nije uspjelo. Nazvala je kad sam se najmanje nadao. To je nešto što se dogodilo iz vedra neba. Ne događa se to svima”, objasnio je. novizivot.net