Pronađeno beživotno telo Kristijana sa Balkana koji se utopio sa dve drugarice: Pred smrt se čvrsto zagrlili

Region

Pronađeno beživotno telo Kristijana sa Balkana koji se utopio sa dve drugarice: Pred smrt se čvrsto zagrlili

Pored beživotnog tela momka sa Balkana pronađeni u i ključevi od automobila, odeća i lični predmeti koji nesumnjivo pripadaju Kristijanu

Juče oko 16 časova pronađeno je telo 25-godišnjeg Kristijana Molnara koji je pre 25 dana nestao sa Rumunkama Bjankom Doros i Patricijom Kormos u reci Nadiže.

Pored beživotnog tela momka sa Balkana pronađeni u i ključevi od automobila, odeća i lični predmeti koji nesumnjivo pripadaju Kristijanu.

 

Kako kaže advokat Gaetano Lagi, porodica će posle skoro mesec dana agonije konačno moći da oplače i sahrani mladićevo telo.

Porodica nije želela da komentariše, ali se zahvalila policiji i spasiocima na detaljnoj potrazi.

Kristijanovo telo je pronađeno u jaruzi, ispod kamena u tunelu.

Helikopterom su beživotno telo mladića prevezli na uviđaj, a zatim će biti obavljena obdukcija u Udinama.

Podsetimo, troje mladih sa Balkana reka Nadiže odvukla je 31. maja, dok su uživali na obali. Vodostaj je naglo skočio i zabeleženi su njihovi poslednji trenuci, kako se grle u vodi, dozivajući pomoć.

Naglom skoku vodostaja doprinele su obilne padavine koje su uoči tragedije zabeležene na tom području. Istraga je pokazala da je Patrisija čak četiri puta sa mobilnog telefona zvala hitne službe da dođu da ih izvuku, ali nije poznato zašto nisu pravovremeno reagovali.

Tela Patrisije i Bjanke pronađena su 2. juna na oko kilometar od mesta gde su poslednji put viđene. Od tada je trajala neprekidna potraga za Kristijanom, a veruje se da je upravo danas i on pronađen.

U potragu su bili uključeni i dronovi i psi, a tokom potrage pronađena je čak i kreditna kartica jedne od stradalih devojaka, kao i torbica sa mobilnim telefonom koji je i dalje radio.

(Telegraf.rs)