(VIDEO) EMOTIVNO SUOČAVANJE! Miljana progovorila o ljubavi sa Ivanom i sinu Željku, pa završila u suzama!

Showbizz

Miljana Kulić odlučila je da Ivanu Marinkoviću da veliki budžet, a tokom izglaganja završila je u suzama.

Zaslužio je mali, ali ću uvek da imam šoštovanje koliko god da me pljuješ i govoriš da sam fdvorska luda. Ja sam tebe iskreno volela. Ulepšo si mi život i dobila sam zbog tebe Željka. Smatram te dobrim rijaliti igračem, ljudi imaju sreće što ne pješ.

Buduća žena te je izvela na pravi put, treba da budeš trezven. Smatram da ti je emocije spržio al…ol i da treba vremena d se oporaviš od svega. Željko je presladak, isti ti, nemoguće je da ne voliš takvo stvorenje. Smatram da će sve u redu da bude i da ćeš da dolaziš da viđaš Željka – rekla je Miljana.

Očekivao sam srednji sa ovakim komentarima. Dosta stvari je iza nas. Plašio sam se Miljaninih poteza i reakcija. Miljana mi je dosta olakšala moje učešće i verovatno bi to bilo drugačije. Kad sumiram utiske milsim da jedan od najvećih uspeha pored što sam uspostavio kontakt sa Željkom, to je ovo… Ja sam bio u mnogim konfliktima, sve sam to zaboravio. Ja sam poželeo da ti sazriš i to je najbitnije.

Kad se sve ovo bude završilo i kad se budete prisećali moraćete da okrenete telefon da pitate šta je bilo. Miljana i ja ćemo ostati ceo život u kontaktu, nadam se. Ja želim tebi i Zoli, kao što sam i navijao, da ostanete zajedno. Mislim da je vreme da se središ – dodao je Ivan. pink.rs