Šejla Zonić oduševila fanove izjavom: “Vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom”

Showbizz

Šejla Zonić oduševila fanove izjavom: “Vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom”

Pobjednica sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ Šejla Zonić nakon trijumfa ne gubi vrijeme, pa već sa saradnicima priprema svoju prvu pjesmu. Ona se oglasila danas i otkrila detalje njenog prvijenca kojim će početi solo karijeru poslije osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

Zonić je otvoreno otkrila detalje o prvoj pjesmi nakon pobede u „Zvezdama Granda“.

–Najveći izazov i fokus poslije pobjede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere.

Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma – poručila je pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić.

Inače, iako je već danima u medijima bilo špekulacija o pobjedničkom koncertu, Šejla je otkrila da će ga ipak biti i to u njenom rodnom gradu Sanskom Mostu.

-Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem – objavila je Šejla na svom Fejsbuku.

Podsjetimo, u razgovoru za Grand nekoliko dana nakon pobjede, Šejla je priznala da se utisci kod nje još uvek nisu slegli i istakla da će joj biti potrebno još vremena kako bi shvatila šta se dešava.

-Nisam još uvek uspjela da shvatim šta se dešava jer sam odmah upala u kolotečinu, tu su gostovanja u medijima, svi su mi rekli da to iskoristim maksimalno i ja to radim sa zadovoljstvom.

Imam nastupe, radim sad za vikend, pa dok budem putovala imaću vremena da saberem fino utiske, pa malo i da koju suzu pustim.

Presretna sam i preponosna što sam ostvarila svoja očekivanja i očekivanja ljudi koji su glasali za mene. Emocije su ogromne, naravno pozitivne – rekla je pobjednica za Grand. (bhdijaspora.net)