EVO GDJE MALI ŽELJKO SMJEŠTEN ovog puta dok je mama MILJANA u “Eliti” (FOTO)

Showbizz

EVO GDJE MALI ŽELJKO SMJEŠTEN ovog puta dok je mama MILJANA u “Eliti” (FOTO)

Miljana Kulić se sinoć pridružila ostalih 55 takmičarki u “Eliti”, gdje planira da provede narednih deset mjeseci i zaradi za sebe i sina Željka.

Miljana je među prvima stigla u stan u Šimanovcima, gdje se satima spremala, a kada se pojavila pred fotoreporterima, mnogi su bili potpuno šokirani jer Kulić nikada nije izgledala bolje. Evidentno je da je Nišlijka dosta smršala, a elegantna duga haljina u smaragdno zelenoj nijansi istakla je njenu sada vitku figuru.

Talasi u kosi i jaka scenska šminka krasili su i neokrunjenu kraljicu rijalitija, a Miljana je bila raspoložena za razgovor sa novinarima iako je samo nekoliko minuta pre toga plakala kao kiša u svom apartmanu jer je razgovarala sa njena majka Marija i sin Željko na telefonu.

Iako je njen petogodišnji sin već nekoliko sezona smješten u posebnom stanu u sklopu Zadruge, ove godine to nije slučaj. Baka Marija je malog Željka povela na more, a još se ne zna hoće li njih dvoje nešto kasnije ući u rijaliti.

Podsjećanja radi, Marija Kulić je prije nekoliko mjeseci ušla u otvoreni sukob sa produkcijom televizije Pink, upravo zbog malog Željka. Kako je Marija tada tvrdila, stvari deteta nije dobila nakon što su ona i Miljana diskvalifikovane iz “Zadruge 6” jer su dobrovoljno napustile rijaliti.

– Još sam u lošim odnosima sa “Pinkom”, ne sa Milicom Mitrović, ali sa nekim članovima produkcije sam u velikoj svađi. Bio sam jako razočaran, ne znam da li je pokrenut neki sudski postupak protiv mene, ali nema šta da se pokrene, nisam pobjegao, nego su me doveli u Niš i poslije tri dana su mi rekli da se ne vraćam . Onda su mi rekli da nema potrebe da se vraćam. Nisam pobjegla i nisam raskinula ugovor, to su oni htjeli – kaže Marija za ” Srbija danas “.

Sredinom maja Marija Kulić je napustila “Zadrugu 6” kako bi posjetila ljekara, a potom je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, to se nije dogodilo.

Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je godinama boravila sa ćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće vratiti lične stvari djetetu, te da joj je rečeno da se ne vraća u rijaliti.

– Dragi ljudi, naravno da nije lijepo pričati loše o kući u kojoj ste boravili, ali kako da kažete nešto lijepo kada gospoda sa Pink televizije neće da vrate Željki igračke, diječiju garderobu, cipele i bicikl. Dijete plače zbog svojih igračaka, pa čak i spava s nekima od njih. Humani ljudi neće vratiti djetetu ono što je njegovo, a dijete plače po cijeli dan baš zbog tih njegovih igračaka. Doveli su me na kontrolu, poveo sam Željka sa sobom i napisali su mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Rekao sam odlično, a stvari kažu da to neće vratiti. Oni su ti na koje svi pljuju, ali vjeruju s razlogom. Molim i apelujem na sve, a posebno roditelje, da ni slučajno ne puštaju svoju djecu u taj kamp. To nikome nije pomoglo. Iskustvo i zlostavljanje posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, nemojte se zavaravati da idete tamo ni na tri dana. Sudskim putem ćemo završiti vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnoge stvari narušene u tom kampu, a dijete će do tada plakati zbog svojih igračaka. Vrlo humano – napisala je tada Marija Kulić.

Ubrzo nakon njenog saopštenja, stigao je odgovor sa zvaničnog Instagram profila “Zadruge” u kojem je Mariji rečeno sljedeće:

– Vrati novac koji si ukrao. I ti i tvoja ćerka. Dijete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu – pisalo je u komentarima sa profila “Zadruga”, ali je Marija potom izbrisala komentare ispod svoje objave, a potom potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Marija je potom progovorila za naš portal i u ekskluzivnoj izjavi ispričala više o iznenadnom sukobu s televizijom, s kojom je godinama bila u odličnim odnosima.

– Pročitao si šta sam napisao. Doveli su me u kontrolu i rekli da nema potrebe da se vraćam, te da neće vraćati stvari i igračke. Ne vraćam se ni ja tamo mrtva – rekla je Marija Kulić za “Srbija danas” i dodala da je jedini način da se cijela situacija reši sudskim putem.

– U pećinskoj policiji su mi rekli da je jedini put preko suda, a s obzirom na to da su korumpirani, biće tužbi po mnogo čemu – rekao je Kulić. (balasevizam.novi.ba)