„Ovo nisam mogao ni da sanjam“ Oglasio se Inel Nukić nakon finala, posebnu poruku uputio Mariji Šerifović: „Sada sledi novo poglavlje“

Showbizz

„Ovo nisam mogao ni da sanjam“ Oglasio se Inel Nukić nakon finala, posebnu poruku uputio Mariji Šerifović: „Sada sledi novo poglavlje“

Nakon velikog finala „Zvezda Granda“ u kome je pobedu odnela Šejla Zonić. oglasio se najmlađi finalista ove sezone Inel Nukić.

Sedamnaestogodišnji pevač iz Živinaca stekao je neverovatne simpatije publike i žirija tokom prethodnih devet meseci, a iako je u zavšnici ispao nakon prvog preseka, prizaje da nije razočaran.

– Dragi moji , želim da se zahvalim svima vama koji ste me bodrili kroz celo moje takmičenje i pružali mi veliku podršku. Ni u snu nisam mogao da zamislim da ću biti u finalu „Zvezda Granda“. Zadovoljan sam svojim plasmanom i srce mi je ispunjeno. Posebno bih se zahvalio mojoj mentorki Mariji Šerifović koja nam je svima pomagala i trudila se da izvuče iz nas ono najbolje- istakao je Nukić koji već ima planove za dalju karijeru:

– Sada sledi neko novo poglavlje koje započinjem i obećavam vam puno iznenađenja. Još jednom , hvala svima i volim vas– zaključio je Inel.

Malo ko bi poverovao da pre Grandove scene, Inel nikada nije zapevao javno o čemu je govorio za Grand.

-Imao sam dosta poziva za posao, ali sam se u isto vreme školovao i takmičio. Na primer, vratim se u sredu sa snimanja, već u četvrtak imam kontrolni iz matematike ili nekog predmeta, pa nisam imao vremena da radim. Sad kad se škola, hvala Bogu završila, kao i kraj takmičenja, tako da ću polako da počnem da snimam pesme i da radim. Mislim da će sve biti dobro- objasnio je Nukić, a na pitanje da li su profesori imali razumevanja za obaveze oko snimanja, odgovorio je:

-Bilo je jako teško jer sam uvek morao da izgladim odnose s profesorima kako bi mi opravdali časove. Mada, njihovu podršku sam imao maksimalnu, iako je bilo problematično jer nisam uradio sve kontrolne, nisam bio na svim časovima, pa sam uporedo morao da uskladim sve. Bilo je teško, ali se nekako isplatilo. Sada me svi gledaju drugačije jer „Zvezde Granda“ su velika reklama, svako ko je tu došao je posle uspeo. Svi me prepoznaju na ulici, hoće i da se slikaju sa mnom. Pre ovoga sam bio stvarno anoniman, niko nije znao ni da pevam uopšte. Takmičenje mi je mnogo donelo!– objasnio je mladi pevač za naš portal. (grand.nova.rs)