Evo Kako Se Šejla Ponaša Na Svadbama Kad Peva: Ovde Je Zgrnula Na Hiljade Evra, Evo Koju Pesmu Je Pevala

Showbizz

Evo Kako Se Šejla Ponaša Na Svadbama Kad Peva: Ovde Je Zgrnula Na Hiljade Evra, Evo Koju Pesmu Je Pevala

Ona je pevala na jednom privatnom veselju, a na Fejsbuku je objavila snimak

 

Pobednicu Zvezda Granda, Šejlu Zonić publika je veoma zavolela još tokom takmičenja, zbog neverovatnih interpretacija, zbog čega je ozbiljne tezge imala još dok se takmičila.

Snimke sa svojih nastupa na privatnim veseljima objavljivala je i sama, na svojim mrežama, a samo 20 dana pred finale, nastupila je na jednoj svadbi – gde je doslovno pokupila sav novac gostima.

Naime, ona je pevala na jednom privatnom veselju, a na Fejsbuku je objavila snimak na kojem se vidi, ali i čuje kako maestralno izvodi bosansku pesmu “Grana od Bora”.

Da je goste “pogodila” u dušu, ali i novčanik, jasno se vidi po snimku jer u rukama više ne može da drži novčanice.

Apoenima u evrima, ali i dinarima, gosti su doslovno obasipali Šejlu, a snimak je ponosno podelial i ona, te poručila:

– Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam srećna što živim svoju svrhu, a to je muzika. I naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svetu muzike, napokon mogu od toga da lepo živim – napisala je Šejla.

Podsetimo, nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić.

Svoje prve utiske nakon finala Šejla je podelila sa novinarima, a kako je navela, ostvarilo joj se sve ono što je želala.

– Ostvarilo se ono za šta sam se borila, trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobedu. Pobedu posvećujem svom suprugu i svojoj porodici i naravno sebi pre svega – rekla je Šejla, pa se osvrnula na izazove tokom takmičenja:

– Takmičenje je bilo izazovno. Titula favorita je za mene bilo veliko breme. Ja bih sebe predstavila kao velikog borca koji je veran sebi i svojim načelima, neko sam ko je ambiciozan i uporan.

(Telegraf.rs)