PETRU I JELENU “POKOSIO” TINEJDŽER U MERCEDESU Oglasila se majka stradalih sestara godinu dana nakon jezive nesreće: “Da smo znali da je poslednji put…”

Region

PETRU I JELENU “POKOSIO” TINEJDŽER U MERCEDESU Oglasila se majka stradalih sestara godinu dana nakon jezive nesreće: “Da smo znali da je poslednji put…”

Sestre Petra i Jelena Kelam poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Dicmu koja se dogodila 9. juna 2023.

Nesreća u kojoj su poginule dve sestre od 25 i 21 godinu dogodila se tako što se automobil marke “škoda” u kojem su bile uključivao s parkinga u saobraćaj u smeru Splita skrećući ulevo, a tada je na njega naletio “mercedes” kojim je upravljao 19-godišnjak koji je vozio iz Splita prema Sinju, piše Index.hr.

 

Sestre su se vraćale s rođendana. Udarac je bio toliko snažan da je automobil u kojemu su bile odbačen barem 30 metara, a ispao je i motor.

Tragedija je odjeknula čitavom zemljom i zavila u crno ne samo obitelj Kelam nego i Kaštela, odakle su bile devojke.

Emotivna posveta majke
Uoči prve godišnjice ove tragedije emotivnom posvetom preminulim ćerkama oglasila se majka Renata Kelam.

“Da smo samo znali da je to poslednji put što smo s vama, svaki bi nam trenutak bio važan. Pričali bi vam koliko nam značite, koliko nam je stalo do toga da dođete u raj. Rekli bi vam da se ne bojite, da budete jake. Samo bih vam govorili da vas volimo, smejali bi se i prebirali po najlepšim uspomenama…”, navela je.

“Da smo znali da je to poslednji put što smo sa vama, otpratili bi vas do izlaznih vrata, zagrlili vas i poljubili, pozvali da to još jednom učinimo da vas još čvršće zagrlimo, a kad se vidimo biće to susret bez kraja za večnost… Počivale u miru božjem. Do susreta u večnosti”, objavila je Renata Kelam sa porodicom u “Slobodnoj Dalmaciji”. (Index.hr)