Lepa Lukić otkrila zašto nikad nije imala decu: Stekla je veliko bogatstvo, a evo ko će sve naslediti

Showbizz

Lepa Lukić otkrila zašto nikad nije imala decu: Stekla je veliko bogatstvo, a evo ko će sve naslediti

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ove godine je napunila 84 godine, ali i dalje radi i drži koncerte. Tokom duge i bogate karijere Lepa je mnogo radila i dosta zaradila, a dobro upućeni kažu da u vlasništvu ima nekoliko nekretnina, restoran, ušteđevinu. Takođe, korisnica je nacionalne penzije.

Poznato je da pevačica iza sebe ima nekoliko brakova. kao i da nema decu. Mnogi se pitaju ko će naslediti njenu imovinu, a onda ništa nije htela da prepusti slučaju, te je napisala testament.

– Napisala sam testament u kome navodim da sve što sam stekla tokom 50 godina karijere ostavljam svom bratancu Radisavu – rekla je Lepa, a prenosi Informer.

Ipak, pevačica je u testamentu takođe navela i zanimljiv uslov za svog bratanca.

– U testamentu sam navela da moj bratanac mora da brine o mojoj mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi, i naslediće sve što sam stekla za života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – otkrila je legendarna pevačica.

Lepa Lukić je otvoreno govorila o tome zašto nema decu, a kako kaže, tu boljku je davno prevazišla.

– Abortirala kada mi je bilo 25 godina i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće. Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo – rekla je tada Lepa za “Star”; a sada je po prvi put odlučila da o ovoj temi javno priča.

– To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šestoro dece. Ali eto, nisam znala da će to da se završi ovako. Ne znam i nikada neću saznati da li je taj abortus uticao na to da više nemam dece. Nije mi to niko rekao – iskreno je ispričala Lepa Lukić, navodi “Informer”. (stil.kurir.rs)