“Bio Je Vredan, Iz Poštene Familije”: Miloš Poginuo U Sudaru Sa Autobusom, Pre 6 Meseci Sahranio Oca

Region

“Bio Je Vredan, Iz Poštene Familije”: Miloš Poginuo U Sudaru Sa Autobusom, Pre 6 Meseci Sahranio Oca

Razlog zašto je Miloš prešao u suprotnu traku još nije poznat

Miloš N. (35) poginuo je na licu mesta u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u blizini Mladenovca, kada je prešao u suprotnu traku i udario u autobus. Miloš je jutros vozio tetku na aerodrom, nakon što je ona bila u poseti porodici kako bi dali šest meseci Miloševom ocu.

Milošev otac poginuo je vozeći kvad pre šest meseci. Srce ga je izdalo i pao je za kvada

Miloša svi opisuju kao radnog i vrednog čoveka koji je radio od jutra do sutra. Nije pio i, kako kažu, “ne zna šta je alkohol”. Nije imao vremena za društvene mreže, već je znao samo za polje, traktor, brigu o kravama.

Sa porodicom je živeo u kući u selu Velika Ivanča. Kuća je bila puna, a porodica složna. Zajedno su živeli Miloš, njegova majka i baka, njegova supruga sa sinom i ćerkom od osam i četiri godine i njegov brat sa suprugom i decom.

 

Oni koji ih poznaju, opisuju ih kao poštenu i radnu porodicu koja živi u miru i slozi.

Meštani sela komentarišu da je Miloš verovatno zaspao za volanom, a uzrok nesreće još nije pouzdano poznat. Miloševo telo poslato je na obdukciju. Prizor u autobusu je, nakon nesreće, bio jeziv, a Milošev automobil bio je u stravičnom stanju. Prednji deo potpuno je uništen a hauba je probila šoferšajbnu.

Naloženo je alkotestiranje vozača autobusa, kao i veštačenje vozila. (Telegraf.rs)