Ne želim da se udam i radjam djecu.Volim mog decka jer ima puno para a on cijeni moju iskrenost i voli me

Showbizz

Ne želim da se udam i radjam djecu.Volim mog decka jer ima puno para a on cijeni moju iskrenost i voli me

“Stalno kaže: “Mama, rodi mi bebu, mama, ti si izbacila Leu iz stomaka, mama hoćeš da imaš vuka?”. Vuka neću, možda Vasilija hoću. Stalno ponavlja kao da je neko nagovorio. Samo čekam mesečno da vidim da li imam ciklus da mi ne prizove goste”, iskrena je voditeljka Voditeljka Jovana Jeremić priznaje da ne želi da se uda i pored toga što je više puta istakla koliko voli Dragana, niti da rodi decu, iako joj ćerka Lea stalno traži brata ili sestru.

Jovana veruje u životnu ljubav, a ne u ljubav za ceo život.- Rekla sam Draganu juče: “Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život”, a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim i takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu – govori Jovana, pa ističe:

– Meni je ljubav važnija od bilo čega. Ljudi žive čitav život i misle da su voleli. Ljubav nije strast, to je trajno duhovno stanje, a strast telesno stanje. Kad smo mladi nama je uvek strast na prvom mestu, a kako vreme prolazi imam kapacitet da volim muškaraca na jednom dubljem duhovnom nivou i nema uspešnog odnosa, ako nema duhovne bliskosti. Postoji nekoliko vrsta bliskosti kao što su intelektualna, telesna i duhovna. Kad su ispunjene sva tri to je pravi odnos, ali bez duhovnog nema ni jednog.

Jovana kaže da drugo dete ne planira iako bi njena ćerka volela da ima društvo.

– Stalno kaže: “Mama, rodi mi bebu, mama, ti si izbacila Leu iz stomaka, mama hoćeš da imaš vuka?”. Vuka neću, možda Vasilija hoću. Stalno ponavlja kao da je neko nagovorio. Samo čekam mesečno da vidim da li imam ciklus da mi ne prizove goste. Nemam sad vremena za to, ali ni ja ne želim, iskreno. Da se desi rodila bih, bilo bi dete velike ljubavi, isto kao i što je Lea dete ljubavi – priznaje Jovana, pa šalje poruku onima koji joj daju razne epitete:

– Ne bavim se ljubomorom jer živim svoju ličnu legendu. Ne bavim se drugim ljudima i poručila bih i tim ljudima da treba da se bave svojim životom, a ne mojim jer ja sam svoj dovela u red koliko – toliko. Oni su mene opisivali kao ludu, nenormalnu, užasnu i katastrofičnu. Ja takva sam uspela da napravim neki red u životu, a oni presveti i bez mana žive svoje lične traume svakog dana gledajući nečije živote koji su uspešniji, bolji i kvalitetniji i u svakom smislu plemenitiji.

– Čovek mora da krene od sebe, da gleda šta to kod njega ne valja i da se menja, ne samo iznutra, već i spolja. Nije dovoljno da odeš da se botoksiraš i odeš u teretanu, nema botoksa i tegova za mozak. Sve mora da ide iz duše. Čovek mora da shvati svoje probleme iz duše i da ih menja, a meni je vera najviše pomogla da izađem na pravi put i da se trudim da budem bolji čovek nego juče – zaključuje voditeljka za “Blic”. (goldy.pro)