Najlepša Bosanka odmah pristala da se uda za 18 godina starijeg Turčina: Rodila mu 3 dece, a šta joj radi svekrva šokira

Zanimljivosti

Najlepša Bosanka odmah pristala da se uda za 18 godina starijeg Turčina: Rodila mu 3 dece, a šta joj radi svekrva šokira

Jelena Jugović Tuncel ponela je titulu najlepše Bosanke, a njen pogled i izgleda ostavlja bez daha gde god da se pojavi. Dok je dominirala u modnom svetu, gradila je uspešno i karijeru voditeljke, a onda je preko noći odlučila da promeni život iz korena. Preselila se u Tursku sa željom da uplovi u glumački svet.

Naime, Jelena je pre više od decenije proglašena najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN i od tog momenta uspešne kampanje su se samo nizale.

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promeniti tok sudbine. I dok je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života.

– U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Želela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim – kaže.

Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene dece – turski biznismen Metin Tunčel, stariji od nje 18 godina.

– Oduševio me je, jer nije tipičan muškarac na kakve smo navikli. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svet. Bio mi je veoma interesantan – rekla je Jelena.

Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu ćerku sa kojom se Jelena odlično slaže.

– Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke, posle 1,5 meseci sam je zaprosio i venčali smo se. Hvala Bogu sve ide neverovatno dobro, veoma smo srećni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osećam neprijatno, kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla – otkrio je.

Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promenili su mišljenje.

Posle šestomesečnog zabavljanja, venčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji – sve je izgledalo kao iz bajke. A lepa dama je za kratko vreme naučila sve o turskoj kulturi.

Gde god se pojave, plene pozitivnom energijom i deluju zaljubljeno kao prvog dana.

– Moja žena je veoma ambiciozna, vredna i uspešna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspešna i u svom poslovnom životu. Ali, ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi – rekao je svojevremeno.

U međuvremenu, par je dobio blizance – Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, a onda je na svet stigla i još jedna ćerka. Jelena uspeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramu, gde je prati više od 70 hiljada ljudi i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva!

NJihov odnos rabija aspolutno sve predrasude. Kada se sastanu, uvek se dobro zabavljaju, a osmeh je zagarantovan. Prelepa misica često objavljuje video snimke u kojima upravo glavnu ulogu ima njena svekrva, a ispod svakog je lavina interesantnih komentara.

Mnogi su ih proglasili najboljom svekrvom i snajom u Turskoj i pravi su primer kako u porodici može da vlada harmonija, samo ako ima iskrenosti. (stil.kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)