NIKOLA ROKVIĆ U GRČKOJ NAIŠAO NA VELIKU PREPREKU! Mnogi bi pretrnuli od straha da vide ovaj JEZIV PRIZOR, nije mu lako! (FOTO)

Showbizz

NIKOLA ROKVIĆ U GRČKOJ NAIŠAO NA VELIKU PREPREKU! Mnogi bi pretrnuli od straha da vide ovaj JEZIV PRIZOR, nije mu lako! (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić pre 18 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Rokvić je krenuo put Egine kako bi prikupio sredstava za svoju fondaciju “Porodica”, koja će ovog puta novac dati dečijoj onkologiji.

Naime, Nikola je ušao u Grčku, a sada je na svom profilu na Instagramu pokazao sa kojim se sve iskušenjima susreće. Ovog puta on je na zemlji zatekao zmijsku košuljicu, što znači da u tom predelu žive zmije, kao i da se neka od njih “presvukla” i odbacila stari rožni prekrivač sa sebe.

Da se sve bude još opasnije, Nikola je potom naveo da je pred njim potom bilo 7 kilometara duboke trave, te ova ruta nije bila nimalo naivna, ali je on uprkos svemu uspeo da ga prođe.

“Bilo je danas i iskušenja, naleteh na ovo, a posle toga jedno 7 kilometara dublja trava. Bogu hvala sve dobro prođe” – napisao je Nikola.

Podsetimo, Nikola je naradosniji praznik proveo sa porodicom koja ga je presrela na pola puta i učinila mu ovo hodočašće ali i Vaskrs lepšim. (kurir.rs/blic)