Zorica Marković uhvatila muža sa ljubavnicom, pa je bacila u reku: “Prevaru sam otkrila i tu je bio kraj”

Region

Zorica Marković uhvatila muža sa ljubavnicom, pa je bacila u reku: “Prevaru sam otkrila i tu je bio kraj”

Pevačica ima dva braka iza sebe

Pevačica narodne muzike Zorica Marković je govorila o prevarama koje je doživela od partnera, pa otkrila da je ljubavnicu svog muža bacila u reku.

– Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj – započela je pevačica.

 

– Bila je promocija “Mirno spavaj, nano”, puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira – rekla je Zorica.

Ona je svog tadašnjeg muža uhvatila u prevari sa plavušom koju je kasnije bacila u reku.

– Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: ‘pa šta ima veze, nek spava dete!’ Da mi ti spomeneš dete, k****tino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu… On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje – rekla je Zorica svojevremeno za Kurir.

Podsetimo, Zorica je nedavno otvoreno govorila o odnosu sa koleginicom Lepom Lukić.

Tada je istakla da je doživela razočaranje kada je Lepa nastupila u njenoj kafani povodom jedne svečanosti, a prostor je bio gotovo prazan.

Markovićeva je otkrila da je Lepin honorar iznosio 3.500 evra, dok tokom te večeri nisu uspeli da zarade ni približan iznos, zbog nedostatka gostiju.

Ipak, Lepa je, prema Zoričinim rečima, zahtevala da dobije sve do poslednjeg evra, što joj je na kraju i isplaćeno. Markovićka je istakla da bi ona lično drugačije postupila u istoj situaciji, te je zaključila da ju je ovakvo ponašanje razočaralo.

– Meni Lepa nikad nije bila prijateljica, bila mi je samo idol. Nismo imali vremena da se mi toliko družimo. Istina je da me je razočarala na jednom nastupu kod mene u kafani, ali nema veze, bilo, pa prošlo – istakla je Zorica pa dodala:

– Imala je honorar od 3.500 evra, a kafana je bila polu prazna! Ja bih svakom oprostila, a kamoli kolegi, pogotovo zbog te naše relacije… Ona je tražila taj novac, bila je uporna, na kraju ga je i dobila, iako nikako nismo prošli te noći. Ali, nema veze, dobila je svoj honorar. Ja to nikad ne bih njoj uradila, niti bilo kome. Evo, sad skoro je imala koncert, sve je zvala, a mene nije. U redu, ne bih ni otišla… Ja mogu da poštujem do neke određene granice, ako mene neko poštuje. Ako me ne poštuje, onda režem, ali samo argumentativno – ispričala je pevačica za Republiku.

(Telegraf.rs)