Sigurno necu dobiti ni jedan lajkic jer sam mnogo mali ♥😘💘

Region

Sigurno necu dobiti ni jedan lajkic jer sam mnogo mali ♥😘💘

Novinarka Dorjana Bezat otkrila je da je Alma zapravo nekoliko puta napuštala svoju porodicu, ali je njen suprug Ergis Arazi bi svaki otišao za njom i silom je vraćao

Danas su objavljeni tragični snimci poslednjih trenutaka Alme Arazi i njenje troje dece pre nego što su se utopili u reci Bojani u Skadru, javlja VoxNews.

I dalje jasno kako je uspela da baci troje dece u reku, a zatim se i sama utopi, rekao je bivši visoki policijski zvaničnik Šemsi Prenči u emisiji “Breaking”. On nije isključio mogućnost da je 39-godišnja žena dala deci lekove za smirenje.

“Jedna sumnja je da je majka možda dala lekove deci da umanje njihovu reakciju. Rečeno mi je da su van mesta nađeni prehrambeni proizvodi. Kifle, čokolade za koje se smatra da su ih deca pojela. Telo jednog od dece pronađeno je 80 metara niže”, rekao je Prenči za Top News.

Novinarka Dorjana Bezat otkrila je da je Alma zapravo nekoliko puta napuštala svoju porodicu, ali je njen suprug Ergis Arazi bi svaki otišao za njom i silom je vraćao. Rekla je da se očekuje da će obdukcija rasvetliti da li su majka ili deca konzumirali psihoaktivne supstance ili lekove.

“Pokušavala je nekoliko puta da se razvede de facto, odlazila je sa decom kod svoje rođake, ali je njen suprug nekoliko puta išao i uzimao decu, može se reći čak i silom. Pravio je pritisak na nju, govoreći da čak ni na sudu ne bi mogla da uzme decu jer nema ekonomska sredstva”, rekla je novinarka Bezat. (Telegraf.rs)