Kupila sam divnu haljinu od nje, a ona je željela učestvovati i u humanitarnim aukcijama: Emotivne riječi o Amili

Region

Kupila sam divnu haljinu od nje, a ona je željela učestvovati i u humanitarnim aukcijama: Emotivne riječi o Amili

BiH je preplavila tuga nakon što je objavljeno prije nekoliko dana da je iz Miljacke izvučeno beživotno tijelo Amile Šehović i njenog trogodišnjeg sina Saliha. Ova tragična vijest duboko je potresla njene prijatelje, poznanike i sve one koji su je poznavali.

 

Jedna od Amilinih Facebook prijateljica izrazila je svoju nevjericu i tugu putem društvene mreže, dijeleći Amilinu i Salihovu smrtovnicu i prisjećajući se njihovih zajedničkih trenutaka.

“U šoku sam! Allahu mili, šta ti je ovaj život i koliko je nepredvidiv, a sve mislimo da je naš kraj daleko… Kupila sam bila divnu haljinu od nje za svoju kćerku, a ona je željela učestvovati i u humanitarnim aukcijama koje sam organizovala i dati svoj doprinos. Duša plemenita! Sada molim Allaha da je počasti džennetskim haljinama i da sa svojim sinčićem u džennetu odmara od ovog teškog dunjaluka! Inna lillahi ve inna ilejhi radži’un, lijepa naša sestro! Spremi njoj i njenom sinčiću, Gospodaru Milostivi, najljepša džennetska prostranstva!”, stoji u njenoj emotivnoj objavi.

 

Ova tužna vijest izazvala je veliku potresenost i suosjećanje širom Bosne i Hercegovine, a Amila će biti upamćena kao osoba sa velikim srcem i spremna da pomogne drugima. Njeni prijatelji se sada prisjećaju lijepih trenutaka provedenih s njom i izražavaju saučešće njenoj porodici. (ekskluziva.ba)