NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Nastavlja se potraga za telom devojčice: Otkriveno koje lokacije će policija danas “češljati” (FOTO, VIDEO)

Region

NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Nastavlja se potraga za telom devojčice: Otkriveno koje lokacije će policija danas “češljati” (FOTO, VIDEO)

Deset dana trajala je opsežna potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, a u četvrtak ujutru stigla je vest da je devojčica ubijena i ugasila sve nade da će biti pronađena živa i zdrava.

Međutim, agoniji i dalje nema kraja, jer još uvek nije pronađeno njeno telo, uprkos detaljnoj pretrazi obližnje deponije i ostalih lokacija za koje se sumnjalo da je na njima zakopana Danka Ilić.

Dok je počinjala policijska potraga u Banjskom polju, Danka Ilić je već bila ubijena i bačena u đubre: Ovo je hronologija tog BEZDUŠNOG ZLOČINA
Za njenu smrt osumnjičeni su radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Cmolić otkrio nove detalje potrage
Načelnik UKP Ninoslav Cmolić kaže da policija nastavlja potragu sa telom, osumnjičenima je određen pritvor, a kako ističe, iako osumnjičeni do detalja opisuju izvršenje krivičnog dela, kada dođe do momenta da se kaže gde je sakriveno telo, osumnjičeni ne želi da sarađuje.

Uhapšeni otac i brat ubice
U policiji u Boru određeno je zadržavanje bratu i ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

Koje lokacije će policija danas pretraživati
Kako je potvrdio načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić, danas će biti ponovo biti pretražene kuće osumnjičenih, ali i šira okolina.

“Biće pretražene septičke jame, ići ćemo i na groblje. Ima mnogo lokacija koje ćemo danas obići”, rekao je Cmolić.

Vrh policije otkrio detalje ispitivanja
Ministar policije Bratislav Gašić, izneo je do detalja hronologiju ubistva Danke Ilić. O  momentu nesreće na putu detaljnije je govorio načelnik UKP Ninoslav Cmolić. Kako je ispričao, vozač nije ni primetio da je oborio devojčicu, to je shvatio tek kada mu je suvozač rekao. (blic.rs)