Kristina posle šest meseci veze saznala potresnu istinu: “Slao mi je snimke TELA, ali nikad LICA” (FOTO)

Ispovijesti

Kristina posle šest meseci veze saznala potresnu istinu: “Slao mi je snimke TELA, ali nikad LICA” (FOTO)

Kristina Abadir otkrila je uznemirujuću istinu o svom “dečku” sa kojim je razgovarala pola godine. Shvatila je da ju je „Džej” prevario nakon što je odletela iz Sidneja na Novi Zeland da ga po prvi put vidi. Ova 22-godišnjakinja je dogovorila sastanak u noćnom klubu, ali je bila ljuta, uznemirena i zbunjena kada se momak nije pojavio. U okrutnom preokretu, otkrila je da je „muškarac“ sa kojim je razgovarala zapravo onlajn prevarant – i to žena.

– Moji prijatelji i ja smo pratili broj mobilnog koji mi je dao i uspeli smo da pronađemo ime osobe sa kojom je broj povezan – rekla je australijska influenserka za portal 7Life.

Mlada dama sa više od 1,9 miliona pratilaca, povezala se sa „Džejem“ tokom svojih TikTok prenosa uživo. Njegove fotografije su joj bile privlačne i par je počeo da priča svaki dan. Tiktokerka je bila ubeđena da je njen onlajn „dečko“ stvaran jer je takođe provodio vreme u izgradnji poverenja sa prijateljima koje ona ima u stvarnom životu.

– Dopisivali smo se otprilike tri do četiri meseca pre nego što smo našu vezu ozvaničili – kazala je ona.

Par je naizgled ulepšavao jedno drugom dane, ali je njihova veza ubrzo postala toksična.

Kristina je primetila da “Džej” postaje sve posesivniji i nasilniji. Pokušavao bi da kontroliše koju odeću nosi i sa kojim prijateljima se druži. Takođe, njen „dečko“ bi odbijao da razgovara preko video četa.

– Bilo mi je čudno jer mi je poslao fotografije i snimke svog tela, ali nikada svog lica. Međutim, poslao mi je audio snimke kako peva i priča i video snimke njegove odeće. Mislila sam da je to normalno nakon što smo se odvojili. Neko vreme nije komunicirao putem video poziva, i samo sam pomislila da možda više voli da piše poruke – objasnila je devojka.

Ništa nije bilo toliko sumnjivo sve dok Kristina nije pogledala Netfliks dokumentarac pod nazivom “Devojka koja nije postojala”, koji govori o zloglasnom “pecanju” na internetu. Shvatila je da je “Džej” koristio fotografije drugog muškarca, koji je oženjen i ima decu.

Uz pomoć svojih prijatelja, Kristina je uspela da uđe u trag prevarantu koristeći njihove mobilne telefone. Suočila se sa ženom koja ju je prevarila, i konačno se pomirila sa situacijom. „Džej” se izvinio influenserki, koja je odlučila da prekine celu priču.

Kristina je sada u srećnoj vezi sa muškarcem kojeg je upoznala tokom svog putovanja na Novi Zeland. Oni pokušavaju da njihova veza na daljinu funkcioniše tako što imaju dugačke video pozive svake noći. Nada se da će deljenjem svoje priče pomoći drugima u sličnim situacijama.

– Ako vam se neko sviđa na mreži, uvek ga zamolite za video poziv ili FaceTime da vidite da li je uopšte tu. Uverite se da znate kome zapravo šaljete poruke – zaključila je Kristina

Inače “catfishing” na engleskom je prevara u kojoj osoba kreira lažni identitet na društvenoj mreži, obično ciljajući određenu žrtvu. Ona se može koristiti za finansijsku dobit, da se žrtva na neki način kompromituje i kao način da se žrtva namerno uznemiri ili da se ispune sopstvene bolesne fantazije. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christine Abadir (@christineabadir)