NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Inspektori sa psom češljaju kuću žene koja živi preko puta UBICE: Počinje isušivanje septičke jame u dvorištu Dejana Dragijevića

Region

NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Inspektori sa psom češljaju kuću žene koja živi preko puta UBICE: Počinje isušivanje septičke jame u dvorištu Dejana Dragijevića

Deset dana trajala je opsežna potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, a u četvrtak ujutru stigla je vest da je devojčica ubijena i ugasila sve nade da će biti pronađena živa i zdrava.

Međutim, agoniji i dalje nema kraja, jer još uvek nije pronađeno njeno telo, uprkos detaljnoj pretrazi obližnje deponije i ostalih lokacija za koje se sumnjalo da je na njima zakopana Danka Ilić.

Dok je počinjala policijska potraga u Banjskom polju, Danka Ilić je već bila ubijena i bačena u đubre: Ovo je hronologija tog BEZDUŠNOG ZLOČINA
Za njenu smrt osumnjičeni su radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Bager u dvorištu
Kako javljaju reporteri “Blica”, bager trenutno kopa u dvorištu Dejana Dragijevića.

Ubica doveden pred kuću
Dejan Dragijević, osumnjičeni za smrt Danke Ilić (2) doveden je pred kuću u kojoj je živeo do hapšenja zbog smrti devojčice.

Cisterna u dvorištu ubice
Cisterna za pražnjenje septičke jame trenutno je u dvorištu kuće Dejana Dragijevića u selu Zlot.

Cisterna za pražnjenje septičke jame u dvorištu Dejana Dragijevića

Cisterna za pražnjenje septičke jame u dvorištu Dejana Dragijevića
Ispred kuće osumnjičenog od jutros se nalazi policijsko vozilo, a sada počinje i isušivanje septičke jame.

Na licu mesta su i dva terenska vozila vatrogasaca spasilaca.

Policija sa psom pregleda dvorište žene koja živi preko puta ubice
Policijski inspektori sa psom trenutno proveravaju dvorište žene koja živi preko puta ubice Danke Ilić, Dejana Dragijevića, javljaju reporteri “Blica” sa lica mesta.

Kako žena navodi, katanac na dvorištu je bio slomljen. Trenutno se pregleda kuća, bunar kao i septička jama koja se nalazi u dvorištu kuće.

Policija ispumpava septičke jamu
Kako javljaju reporteri “Blica” sa lica mesta cisterna za ispumpavanje septičkih jama došao je u ulicu ubice Dejana Dragojevića. Očekuje se da će ispumpati sve septičke jame u toj ulici. (blic.rs)