Devojku je probadalo u STOMAKU, a onda je dobila NEMOGUĆU dijagnozu: Njena priča je šokirala sve (VIDEO)

Region

Devojku je probadalo u STOMAKU, a onda je dobila NEMOGUĆU dijagnozu: Njena priča je šokirala sve (VIDEO)

Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna Devojka po imenu Samanta Gibson, koja je postala veoma popularna na društvenoj mreži Tiktok zbog svojih objava o konjima, podelila je priču, koja je mnoge ostavila bez teksta na pomenutoj mreži.

– Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana – napisala je Samanta, otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.

– Rekla sam im da nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće. Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj – objasnila je devojka i dodala:

– Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako nešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku – kazala je ona. (objektiv.rs)

@gibson_sammi

Had a real Jayne the virgin moment back then😂 Story time?😂😂#fypシ

♬ Twinkle Song – Miley Cyrus