TAKI SE OGLASIO NAKON ŠTO SU MAJA I STANISLAV UŠLI U VEZU: Hvala Bogu neće ona morati da plaća piće…

Showbizz

TAKI SE OGLASIO NAKON ŠTO SU MAJA I STANISLAV UŠLI U VEZU: Hvala Bogu neće ona morati da plaća piće…

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Stanislav Krofak ozvaničili su svoju vezu, a sada se oglasio Radomir Marinković Taki i otkrio kako gleda na ćerkin izbor

Krofak je priznao da mu je Maja davno zapala za oko, te da je ona njegov tip devojke, dok je Marinkovićeva tvrdila da će se Takiju dopasti njen izbor.

– Hvala Bogu pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi – rekao je Taki, pa dodao:

– Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija – zaključio je Marinković.

Podsetimo, već izvesno vreme postoje simpatije između Stanislava i Maje, a sinoć su pali i poljupci među njima.

Nakon emisije Maja i Stanislav su se prepustili jedno drugom u spavaćoj sobi, a sve su kamere zabeležile. (Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić)