ROZE-ZLATNI KREVET SA BALDAHINIMA, DŽAKUZI, 2 WC ŠOLJE PEŠKIRI SA INICIJALIMA: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša

Showbizz

ROZE-ZLATNI KREVET SA BALDAHINIMA, DŽAKUZI, 2 WC ŠOLJE PEŠKIRI SA INICIJALIMA: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš otvorili su vrata svog doma i pokazali najintimnije delove kuće kod Ognjena Amidžića.

Naime, iako to nije privi put da Zorica i Kemiš pokazuju svoj dom, ipak nikada do sada nisu pokazali svoju spavaću sobu i kupatilo.

 

Spavaća soba je kao u bajci, sve je u belo-roze-zlatnoj kombinaciji, a kupatilo sa džakuzijem na sredini, dve wc šolje, kao i dva lavaboa, peškiri sa njihovim inicijalima, i još mnogo zanimljivosti ostaviće vas bez reči, bukvalno.

Ovaj muzički par je stao na ludi kamen daleke 1985. godine i od tada njih ništa ne može da poljulja, a svoju ljubav su gajili i negovali u svom domu u Krnjači, koji su opremili tako da sve bude po njihovom ukusu.

U dnevnoj sobi se nalazi veliki sto za ručak, koji smo imali prilike da vidimo kod Zorice na Instagram profilu kada je pokazivala kako se sprema za porodično slavlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

 

Zorica i Kemiš imaju veoma veliko i lepo dvorište, u kojem se nalazi i bazen. Oko bazena su tokom toplijeg vremena postavljene ležaljke, a cela avlija je okružena zelenilom i visokom drvećem sa krošnjama koje zaklanja od pogleda znatiželjnika. (kurir.rs)