Sud definitivno potvrdio: Miroslav Ilić i Devin su otac i sin, pjevač uložio žalbu

Showbizz

Sud definitivno potvrdio: Miroslav Ilić i Devin su otac i sin, pjevač uložio žalbu

Devin je prilikom dolaska na jedno suđenje otkrio da mu je teško što nije uspio da ostvari kontakt sa Miroslavom Ilićem

Mirjana Antonović, koja se godinama sudila sa pjevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u korist nje i njenog nasljednika.

 

Naime, Mirjana Antonović se oglasila na Facebook-u i navela da Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.

 

– Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavjestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist.

Miroslav je u medijama izjavio da ne razumije kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK.

Kad čovjek koristi i krije se iza zastarjelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svjedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza.

Poslije svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete vjerovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud.

Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije, napisala je ona u objavi na Facebook-u.

Devin i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je pre nekoliko mjeseci postao i otac.

Inače, Mirjanin sin jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa Ilićem, ali da je ubrzo sve prekinuto i da Miroslav nije htio da ga vidi.

– Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovdje Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: “Drago mi je da si živ i da si dobro”. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedjelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

Devin je prilikom dolaska na jedno suđenje otkrio da mu je teško što nije uspio da ostvari kontakt sa Miroslavom Ilićem.

 

– Teško mi je palo saznanje i razočaranje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – rekao je Devin koji je Miroslava, prije nego što su se sreli u sudu, prvi i posljednji put vidio kao dječak od 18 mjeseci. Miroslav mu je tada poklonio lančić sa zlatnim krstom koji on i dan danas nosi.

Inače, Mirjanin bivši suprug, Daniel Antonović svojevremeno je priznao njenog sina Devina.

− Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina – rekao je Daniel. (Blic/DEPO PORTAL/af)