Od 4 Dece Nemam Nikog, Svi Su Me Ostavila, A Dala Sam Život Za Njih: Ćerka Stvorila UŽASAN Razdor, Ovo Ne Mogu OPROSTITI

Ispovijesti

Od 4 Dece Nemam Nikog, Svi Su Me Ostavila, A Dala Sam Život Za Njih: Ćerka Stvorila UŽASAN Razdor, Ovo Ne Mogu OPROSTITI

Baka Jela ima 76 godina, a udovica je već 2 decenije. Majka je 4 dece i njima je život posvetila, kako bi ih izvela na pravi put. Međutim, sada kroz suze priča kako su je svi naslednici zaboravili. Brzo su pronašli svoj put i osnovali porodice i ne krije da joj je drago zbog toga, ali pita se kako se dogodilo da više ne mare za nju.

– S 55 sam godina postala udovica. Kasnije sam pet godina živela u obližnjem mestu, bila sam u jednoj vezi koju sam iz mnogo razloga prekinula. Nakon toga sam se vratila u svoj grad, velikim delim i zbog brata koji je bio invalid, pa sam mu htela biti od pomoći- kaže.

U svojim je pedesetima je teško obolela.

– Dobila sam jaku aritmiju srca i kvalitet mog života opada. Imala sam psića koji mi je davao volju i snagu, te sam još pet godina uspevala pomagati bratu, što god je povremeno trebao jer je uz mene imao i stručnu negu. Ali, oko mene se sve nekako menjalo na način na koji nisam očekivala – objašnjava Jela.

Ne propusti!

Moguće je vratiti i poboljšati potenciju ovom prirodnom metodom!
Otkriva da su joj se deca po pandemije barem povremeno javljala i pomagala da joj je bilo loše.

– Onda je korona učinila svoje. Kao rizična osoba morala sam biti u izolaciji, donosili su mi na balkon šta je trebalo, ali su veze s unucima de facto nestajale i nisu se obnovile. Za rođendane sam im slala čestitke uz nešto novca u njima, ali je to postala rutina kao da je baka poštar – priča ova baka i nastavlja:

– Prestala su naša zajednička druženja. Samo sam ih dva puta u četiri godine uspela okupiti – za jedan Božić kad su svi bili kod mene, i za jedan svoj rođendan. Povremeno bi neko došao na ručak ili na kafu i piće, ali kako su deca rasla, to se smanjivalo i nestajalo.

Sve unuke, koje gotovo i ne poznaje, jer ih veoma retko viđa, uspela je jednom da okupi u obližnjoj piceriji.

 

– Najstariji je bio već srednja škola, ostali su bili osnovna i jedan još u vrtiću. To je jedan od mojih zadnjih radosnih dana i mojih radosnih rođendana. Mada, oni na moju veliku žalost nisu pokazali da im je to nešto što će i sami pamtiti – napominje gospođa Jela za “Moje vrijeme”.

Teško joj pada što je jedina ćerka napravila, čini se, razdor u porodici.

– Zaređali su se dani i meseci kada sam se osećala sve gore, ali nisam tražila pomoć osim u zaista teškim situacijama. Svi živimo blizu, ali smo sve udaljeniji kao ljudi. Sve je manje povezanosti. Jedina ćerka je u svemu odigrala neshvatljivu ulogu rušeći sve veze među svima nama. Moji unuci su sada već svi veliki, jedino najmlađi unuk je još mali i ima pet godina. Nije znao ni kako se zovem – sa tugom govori i nastavlja:

Situacija se kod moje kćeri drastično promenila. Naglo je prekinula sve veze sa mnom, ali i s braćom. Unuci se međusobno gotovo i ne poznaju, a meni je sve to postalo prestrašno za pojmiti i podneti. Najmlađi unuk koji mi ne zna ni ime često je kod drugih bake i deke, koji mene ignorišu, naročito baka, a žive u kući iza mene, deli nas samo njihov vrt – požalila se.

Namjeravala je preduzeti neke korake za viđanje unuka uz pomoć institucija, ali je odustala.

Nova metoda liječenja HEMOROIDA priznata od strane svjetskih stručnjaka. Dovoljno je samo nanijeti prije spavanja na ovaj….
– Kako su izabrali, tako neka sada žive s tim. Niti pijem, niti pušim, niti sam bila problematična u životu i mogu jedino biti ponosna na to što su svi izrasli u ozbiljne i radne ljude. Na žalost, negde su putem izgubili empatiju čak i za rođenu majku i baku. Mnogo je još toga što sam progutala i jedino što nakon svega još mogu reći je da se ponekad i sama čudim kako sam uz sve probleme ostala živa – zaključila je baka jela. (dnevne.net)