UDALA SE DJEVOJKA SA KRILIMA Mlada blista u BIJELOJ VJENČANICI, mladoženja u elegantnom odijelu: Objavili sliku iz crkve i čestitke samo pljušte

Zanimljivosti

UDALA SE DJEVOJKA SA KRILIMA Mlada blista u BIJELOJ VJENČANICI, mladoženja u elegantnom odijelu: Objavili sliku iz crkve i čestitke samo pljušte

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih. Dejana i njen partner Marko Nežić postali su nedavno roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

Naime, Dejana je sada na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanja sa svojim izabranikom, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

“S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno” – napisala je Dejana, koja je blistala u venčanici i sa prelepim buketom sa belim cvećem, dok je mladoženja bio u sivom elegantnom odelu, a ćerkica je pozirala sa njima u crkvi.

Podsetimo, Dejana se porodila pre godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mama sa krilima🦋 (@devojka_sa_krilima)

 

Bože, hvala ti na ovom poklonu – napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama. (blic.rs)