“ĆERKA MI JE, AL’ MORA DA PRIKOČI” Otac Jovane Jeremić ovako priča o njoj: “Nisam znao ni u koje odeljenje ide kad se školovala”

Showbizz

“ĆERKA MI JE, AL’ MORA DA PRIKOČI” Otac Jovane Jeremić ovako priča o njoj: “Nisam znao ni u koje odeljenje ide kad se školovala”

 

On, za razliku od ćerke, ne voli da se ističe, a jednom je stao pred televizijske kamere, ne bi li otkrio šta misli o naslednici.

Jovana Jeremić sa majkom
FOTO: RINGIER
Jovana Jeremić sa majkom
– Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: “Bravo, ćerko, samo napred!”. Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje – kazao je tada.

Otac Jovane Jeremić
FOTO: PINK / SCREENSHOT
Otac Jovane Jeremić
– Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima… Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide… Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove – dodao je bio za “Premijeru, vikend specijal”.

Pročitajte još
(VIDEO) “RODI BEBU, DEVOJČICU” Jovanu Jeremić ćerka nagovara da joj rodi sestru: “Alo bre, i jedno mi je dovoljno”
“DRAGAN JE ODGOVOR KO JE JOVANA JEREMIĆ” Voditeljka otkrila zašto je zavolela biznismena: “Veza sa mnom donosi status i moć”

Jovana je jednom prilikom podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa majkom Olgom i ocem Miodragom, koja je oduševila njene pratioce.

– Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi – isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče – napisala je tad u opisu objave.

Jovana je, sa druge strane, tokom vođenja poslednjeg “Novog jutra” morala da se presvuče zbog gostovanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Zbog Vučića je morala da se PRESVUČE: Jeremićeva pred predsednikom ZAKOPČANA DO GRLA (FOTO)