NAŠOJ PEVAČICI SU LEKARI DAVALI 2 MESECA ŽIVOTA, SPALA NA 45 KILA: “Tačno Znam Od Čeka Sam Se Razbolela, Ovo Je Okidač”

Showbizz

NAŠOJ PEVAČICI SU LEKARI DAVALI 2 MESECA ŽIVOTA, SPALA NA 45 KILA: “Tačno Znam Od Čeka Sam Se Razbolela, Ovo Je Okidač”

Čuvena pevačica Nada Obrić imala je veoma težak život, a uprks svemu, uspela je iz svega da izađe kao pobednica. Borila se sa tri karcinoma, a o bolesti i teškim trenucima otvoreno govori u javnosti. Činjenica da boluje od opake bolesti najteže je pala njenoj deci.

Nažalost, borba s karcinomom odnela joj je više od dve decenije mirnog života, ali njen stav prema bolesti i sjajni ćerka, sin i unuci donose joj stabilnost zbog čega izaziva dodatno poštovanje i ljubav.

– Znam ja od čega sam se razbolela. Stres je okidač, svakako. Imala sam mnogo stresova o kojima ne bih pričala i negde je moralo da eksplodira. – rekla je Nada jednom prilikom za naš magazin.

– Stvari koje su se meni izdešavale, da sam preživela tri karcinoma na tri mesta, a jedan s drugim veze nema. To je tog momenta svest da li ideš ili ostaješ, borba je strašna pred tobom. Noći provodite u razgovoru sa sobom. Svakom čoveku poručujem da je najstrašnije da padne. Naprotiv, ja kad sam saznala za dijagnozu, u ponedeljak saznajem, u četvrtak sam imala operaciju. Kad dođe noć i legneš sama sa sobom, onda je frka u glavi. Tu su deca i kad vidiš koliko se deca bore da ne prihvate tu činjenicu, u nekim momentima se ne zna da li oni teše mene ili ja njih. Tu želju i rešenost da mi pomognu po svaku cenu u tim strašnim noćima, kad mislite da ne možete više, ne mogu da opišem… Posebno posle hemioterapija, ja sam spala na 45 kilograma. Nisam mogla da šetam, da hodam… Ja sam išla sama, da ćerka ne vidi. Ista neverica, isti strah, ista ljutnja. Ista molba Bogu, sve je isto, rekla je Nada kroz suze u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

– U takvoj situaciji je najbitnije da ste u sigurnim rukama lekara. Deca su mene tako razmazila, shvatila sam kako sam odgojila sjajne ljude. Mirna ću da odem kad dođe vreme za to. Ja se još ne dam… Čovek mora da nađe razlog da se bori. Neverovatno je kako čovek shvati koliko je život lep. Pronađite motiv zbog kojeg ćete se dići. Molim gledaoce da idu kod lekara čim primete da im nije dobro. Divno je ako vam kažu da vam nije ništa. Inat me je vodio kroz čitav život, ali onaj pozitivan. Život me nije mazio, ali sam uvek imala neki pozitivni inat – zaključila je. (stil.kurir.rs)