SRBIJANSKA PJEVAČICA BRANI SELMU BAJRAMI: Pa, nije ubila čovjeka

Showbizz

SRBIJANSKA PJEVAČICA BRANI SELMU BAJRAMI: Pa, nije ubila čovjeka

Pjevačica Andreana Čekić odlučila je da se oglasi povodom slučaja Selme Bajrami, o kojem ne prestaje da se priča.

Selma je nedavno rukama pokazala simbol dvoglavog orla, koji neki povezuju sa velikom Albanijom, a Andreana ne krije da ima stav na ovu temu.

– Postupak Selme Bajrami? Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske u državu, kako se priča. Ja sam neko ko je uvijek za ljubav, a svi mi imamo neke običaje, znakove, zastave, pjesme, ne znam ti ni ja, koje volimo, ne volimo… Ljudi moji, pa neka rade svi šta hoće, nije ubila čovjeka! – istakla je Čekić.

– Da li je loše to što je ona uradila ili ovo što se predlaže da joj se zabrani ulazak u Srbiju… Šta smo onda mi? Jesmo mi onda bolji ljudi? Ne, nismo. Ne slažem se ni oko zabrane za Jadranku Barjaktarović, koja ne može dugo da uđe u Srbiju, iskreno ne. Neka svako radi šta hoće – dodala je Andreana.

– Ja kao pjevačica mogu da kažem da uvijek gledam da ne pjevam pjesme koje aludiraju na jednu vrstu nacije, da nekog ne uvrijedim, jer su moja publika svi. Moja publika su i Srbi, i Hrvati, iBošnjaci… Nemam problem ni sa kim, nisam ga imala, niti ću ga imati – zaključila je ona. (express.ba)