DRAGANA MIRKOVIĆ IZNELA ISKRENO MIŠLJENJE O LEPOJ BRENI: Otkrila DETALJ star 30 godina, a sve bez DLAKE NA JEZIKU!

Showbizz

DRAGANA MIRKOVIĆ IZNELA ISKRENO MIŠLJENJE O LEPOJ BRENI: Otkrila DETALJ star 30 godina, a sve bez DLAKE NA JEZIKU!

Dragana Mirković je iznela iskreno mišljenje o Lepoj Breni i otkrila detalje njihovog odnosa

Decenijama unazad Dragana Mirković važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Ovakav status uživa i Lepa Brena, a mnogi su se pitali u kakvom su odnosu dve, mnogi bi pomislili, ljute rivalke.

Međutim, Dragana objašnjava da su prijateljstva na estradi, uprkos raznim pričama, moguća, te da je baš to slučaj s njom i Brenom.

– Postoje prijateljstva na estradi, mada vlada drugačije mišljenja, ali ja vas garantujem. Prijateljstvo između Lepe Brene i mene postoji već više od trideset godina. Dan danas volimo da se vidimo, čujemo i družimo, kao i da izađemo. Ima i ih puno – rekla je Dragana i dodala:

– Pevači su stvarno jako vredni, ima tu mnogo požrtvovanosti, posebno kada je porodica u pitanju. Mnogo mi žrtvujemo svoje privatno vreme zarad putovanja, posla, predanosti poslu i jako cenim kolege koje mnogo rade na sebi. Nepravda je nešto što boli, kada znate da nikome niste nište uradili, ali neko napravi loše čisto iz zle namere ili iz ljubomore. To zna da zaboli. Dan danas znam da zaplaćem, ali mnogo manje nego ranije, ali se izborim time samo zahvaljujući muzici, porodici, prijateljima. (espreso.co.rs)