Matori na vjenčanje nije došao nijedan član porodice, a evo ko je bio prisutan sa Anitine strane!

Showbizz

Matori na vjenčanje nije došao nijedan član porodice, a evo ko je bio prisutan sa Anitine strane!

Rijaliti igračice Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u gej brak u Crnoj Gori.

Bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno “da” pred matičarkom u vili na Svetom Stefanu, gdje su okupile najbliže prijatelje, uglavnom one iz rijalitija, ali su brojni članovi porodice izostali sa slavlja, piše Telegraf.rs.

Kako prenosi pomenuti portal, Jovana nije dovela ni oca, ni brata, već je uz nju u ovom važnom trenutku bila samo njena najbolja drugarica i kuma Tamara.

Sa druge strane, Anita je imala podršku jednog od članova porodice. Njena tetka Božidarka prisustvovala je intimnoj ceremoniji.

Božidarku smo kontaktirali odmah nakon što su Anita i Matora stupile u brak i pitali smo je za komentar, a ona je kratko rekla:

– Ako je Anita srećna, srećna sam i ja. To je sve što imam da kažem – rekla nam je zadrugarkina tetka, prenosi Telegraf.

Inače, u Srbiji nisu dozvoljeni istospolni brakovi, pa su Matora i Anita morale da se vjenčaju u drugoj državi, u ovom slučaju, u Crnoj Gori.

Nakon što su izgovorile “da”, Anita je saopštila da uzima prezime svoje partnerke, te više nije Stanojlović, već se preziva Tomić. (ekskluziva.ba)