S JK BIO U BRAKU SAMO 3 MESECA! Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše, a evo šta je bilo s predbračnim ugovorom

Showbizz

S JK BIO U BRAKU SAMO 3 MESECA! Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše, a evo šta je bilo s predbračnim ugovorom

Jelena Karleuša i Bojan Karić drže neslavan rekord na estradnoj sceni jer su se u martu 2005. godine razveli posle samo tri meseca braka. U javnosti se dugo spekulisalo o razlozima kraha ljubavi, ali bivši supružnici o tome nikada nisu otvoreno govorili. Od informacija koje su kružile Bojan je potvrdio samo to da su pravne formalnosti obavljene za nekoliko dana, da je burmu skinuo čim se razveo i da je tada doneo odluku da sa bivšom suprugom više nikada ne razmeni ni reč.

Sin Sretena i Slavice Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

– Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život.

Na pitanje – da li je razočaran, odgovorio je:

‒ Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje.

Dok su bili u braku, koji nije dugo potrajao, sa Jelenom je živeo u stanu iz koga su se oboje iselili posle razvoda.

‒ Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo.

Kao što je poznato, Bojan Karić je emotivnu i porodičnu sreću našao uz Mašu Nikolić, sa kojom se venčao 2009. godine, a u braku su dobili blizance Teodora i Taru. (kurir.rs/gloria/hello)