Panika Na Hrvatskoj Plaži, Muškarac Prijetio: ‘Donijet Ću Pištolj I Sve Ih Poubijati’ (VIDEO)

Region

Panika Na Hrvatskoj Plaži, Muškarac Prijetio: ‘Donijet Ću Pištolj I Sve Ih Poubijati’ (VIDEO)

Prošlog petka vlasnik kuće u Svetom Petru na Moru verbalno je napao turiste koji su se došli kupati na plaži ispred njegovog objekta. Razlog svađe bila je činjenica da su navodno, iz kampa koji se nalazi iznad njegove kuće, do plaže došli putem koji je u njegovom vlasništvu.

Svjedoci događaja ispričali su kako ovo nije prvi put da se događaju sukobi oko navodnog puta, kojega je muškarac uknjižio na sebe, ali ničim nije zapriječio prolazak njime. Kada su turisti došli na plažu, nije ih upozorio da više ne prolaze njegovim putem, već ih je tjerao s nje. Nakon početnih poziva na tučnjavu, revoltiran je otišao, ali uz prijetnju: „Donijet ću pištolj i sve poubijati”.

Svađu je pratilo i dijete koje je bilo među turistima i koje je vidno uznemireno plakalo zbog situacije. Događaj je prijavljen Policijskoj postaji Biograd, a iz PU zadarske su potvrdili da se provodi obrada slučaja.

“U tijeku su saslušanja i provođenje kriminalističke obrade, a nakon njenog dovršetka donijet će se odluka o podizanju prekršajne ili kaznene prijave“, rekla je glasnogovornica, piše 24sata. (titox.net)