Sav novac uložili u kuću i advokata da bi vratili djecu iz hraniteljske porodice: Evo kako žive Divna i Marko!

Showbizz

Sav novac uložili u kuću i advokata da bi vratili djecu iz hraniteljske porodice: Evo kako žive Divna i Marko!

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u Zadruzi, odnosno više njenih sezona, njih dvoje svi su oslovljavali sa “Divna i Marko”, bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a kamoli koje su godište.

Kako smo saznali, Divna i Marko nisu zvanično vjenčani, iako dugo žive zajedno i imaju dijete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime.

Njihov zajednički život svako malo intrigira javnost, a evo kako sada, nakon završetka “Zadruge 6”, žive.

– Radimo, vrijedni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u “Zadruzi”, najbolji do sada – otkrio je Marko, dok se njegova supruga nadovezala…

– Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo – ističe Divna i otkriva da postoji mogućnost da im se sin Ivica i kćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.

– Postoji mogućnost da nam se vrate djeca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro – poručila je Divna za Blic.  (ekskluziva.ba)