“OČAJNA SAM, MUŽ HOĆE DA ME OSTAVI”: Imam 50 godina i ne znam šta da radim, njegovi razlozi i zahtevi su sasvim sumanuti

Ispovijesti

“OČAJNA SAM, MUŽ HOĆE DA ME OSTAVI”: Imam 50 godina i ne znam šta da radim, njegovi razlozi i zahtevi su sasvim sumanuti

Žena se obratila povodom bračnih problema a evo i šta joj je ekspert savetovao, možda prolazite kroz sličnu situaciju pa vam bude od koristi.

Jedna žena je za tabloid The Sun podelila svoj problem, navodi kako ima probleme u braku i da muž želi da je ostavi.

Ona ima 51 godinu a muž 49, proveli su u braku 21 godinu i sada joj muž sugeriše kako bi trebalo da se iseli iz kuće jer se mimoilaze u stavovima povodom unuke.

Kaže da su svađe u poslednjem periodu sve učestalije a sve zbog toga što ona tri puta nedeljno posle škole čuva sedmogodišnju unuku. Navodi i kako je očajna jer ne zna šta da radi sa ovim njegovim sumanutim zahtevima.

Naime, njen muž smatra da njena ćerka treba pronaći alternativnu brigu o detetu, ali ona je samohrana majka koja to ne može da priušti.

Takođe, žena ističe kako muž više ne želi ni finansijski da joj pomaže pa joj tako neće pomoći da plati popravku njenog starog automobila jer želi sebi da kupi novi sportski auto.

Velika svađa dogodila se prošle nedelje kada je njen muž hteo da gleda utakmicu, dok je njena unuka gledala crtane filmove na televizoru.

“Čudno se ponaša, bukvalno je ljubomoran na našu unuku. Nakon toga mi je rekao da mora da se odseli. Šokirana sam, ne znam šta da radim. Ne znam da li prolazi kroz krizu srednjih godina. Kada me pitaju kako sam, kažem samo – očajna” , zaključuje ova jadna žena.

Ekspertkinja za ljudske odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći s problemom u kojem se našla. Ona kaže da bi muž mogao prolaziti kroz krizu srednjih godina, ali i da je možda ljubomoran na pažnju koju žena posvećuje svojoj unuci.

Preporučuje joj da kada se stvari malo smire, pokuša razgovarati sa svojim mužem i saznati šta se zapravo događa. Takođe, ne bi bilo loše da ga motiviše da provodi vreme s unukom kako bi se zbližili: “Možda bi joj mogao pomoći oko zadataka ili je naučiti nekom novom sportu”, prenosi Najzena.rs

Kako bi vi postupili na njenom mestu? (stil.kurir.rs)