Iza njega ostali neutješna supruga i dva sina: U svojoj 41. godini preminuo Nedim Kamenica!

Region

Iza njega ostali neutješna supruga i dva sina: U svojoj 41. godini preminuo Nedim Kamenica!

U Sarajevu, koji je oduvijek pulsirao životom i energijom, vladaju šok i nevjerica nakon tragične vijesti koja je odjeknula njegovim ulicama.

Naime, u svojoj 41. godini, prerano je preminuo Nedim Kamenica, ostavljajući iza sebe prazninu koju ništa ne može ispuniti. Ova tužna vijest potvrđena je od strane njegovog brata Amila, koji se oprostio od Nedima na emotivan način putem svojeg Facebook profila.

Nedim je bio poznat kao dinamičan i veseo čovjek, čija je svjetlost osvjetljavala živote onih oko sebe. Njegov smijeh i vedrina bili su zarazni, a njegova prisutnost donosila je radost mnogim prijateljima i poznanicima. Bio je voljen suprug, otac i sin. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu, dva sina, oca, majku te mnogobrojne prijatelje i poznanike koji sada dijele tužan teret gubitka.

Njegov brat Amil je uz smrtovnicu izrazio svoje duboko poštovanje prema Nedimu i sve što je proživio tokom svog dinamičnog i ispunjenog života. Njegove riječi odražavaju tugu koju osjećaju svi koji su ga poznavali: “Kad se živi jedan dinamičan i veseo život, puno toga se proživi. Proživio si za nečijih pet. Nama koji smo te voljeli ostaje da te se sjećamo.”

Subota će biti dan kada će se Sarajevo oprostiti od Nedima Kamenice, dragog Sarajlije, kada će se dženaza održati na Gradskom groblju Vlakovo. Grad će tog dana, pretpostavljamo, biti obavijen tugom, dok prijatelji, obitelj i svi koji su ga voljeli dolaze zajedno kako bi ga ispratili na još jedno, ovog puta, posljednje putovanje. Bit će to trenutak kada će se svi prisjetiti Nedimovog života i svega što je značio za njih.

Gubitak Nedima Kamenice ostavlja duboku prazninu u srcima svih koji su ga poznavali. Neka se svi zajedno prisjećamo njegove energije, vedrine i ljubavi koju je dijelio sa svijetom. Njegova smrt je podsjetnik koliko je krhak život i koliko je važno cijeniti svaki trenutak koji imamo s onima koje volimo. (ekskluziva.ba)