Novi snimak Ane Nikolić: Pjevačica plače i govori da ne zna šta se dešava s njom, spominje vidovitu ženu!

Showbizz

Novi snimak Ane Nikolić: Pjevačica plače i govori da ne zna šta se dešava s njom, spominje vidovitu ženu!

Pjevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala nakon što je objavljen snimak na kojem se mogu vidjeti veliki krateri na njenom licu.

Danas se pojavio još jedan video u kome pjevačica ne izgleda najbolje, a rane su po cijelom licu, odnosno i po nosu, bradi i obrazima.

U snimku se ona obraća nekome i govori da je vodi kod neke žene da joj pomogne.

– Dogovorili smo se da me vodiš kod te žene. Možeš li malo da uzmeš cjelokupnu sliku? Ja tebe ako nisam ispoštovala, onda stvarno nisam nikoga ispoštovala. Ja nisam osoba poznata po kašnjenju. Zadnjih godinu dana ne postoji događaj na koji sam stigla. Razumiješ da se sa mnom nešto dešava što nije uobičajeno i nije normalno – počela je Ana i dodala:

– Ja ne pijem alkohol od prije godinu dana. Ja pijem alkohol godinama. Kakve to veze ima? Pitaš me šta sam radila od 8 ujutru? Evo pitaj me da ti kažem. Kao izgubljeni slučaj, idem tako, tražim stvari po kući, ne znam gdje mi je šta. Pošto sam mijenjala 300 čistačica, to su sve budaletine dolazile. Da ti ne pričam šta mi je zadnja dadilja priređivala, ucjenjivala. Ma haos mi prave od života. Ne usuđujem se da nikog pustim u stan. Znači sve radim sama. Pepeljuga sam. Onda me ispaljuju za kostime. Prije toga su me ispaljivali za šminke, frizure, razne budale – kaže ona.

– Tek sad mi prolazi kroz glavu da je to možda bilo sve opstrukcija. Ja sam cijeli dan provela, noć nisam spavala. Kasnila sam i na tonsku. I nije lijepo kašnjenje, ja to u životu nisam radila. Ponoviću, stvarno, djeteta mi mog, to nije namjerno i izigravanje bilo kakve zvijezde – rekla je Ana i dodala:

– Meni stvarno nije dobro i ja te stvarno molim da, ne moraš da ideš sa mnom, pozovi tu ženu i molim te mi zakaži da odem. Otići ću vjeruj mi koliko večeras, jer meni nije dobro. Ja ne znam godinu dana šta mi je. Ta žena je vidovita. Pa neka ona vidi šta je. Neka kaže da li ja nešto radim namerno. Ma čovječe, vidiš da idem luda bre – rekla je ona kroz suze u snimku objalvjenom na Jutjub kanalu Hype TV BiH. (ekskluziva.ba)