DVA BRATA PREMINULA U RAZMAKU OD ŠEST SATI, MLAĐEM PREPUKLO SRCE OD TUGE

Region

DVA BRATA PREMINULA U RAZMAKU OD ŠEST SATI, MLAĐEM PREPUKLO SRCE OD TUGE

Dva rođena brata, stara 38 i 32 godine, preminula su u razmaku od šest sati, nakon što je stariji od njih izdahnuo poslije par dana borbe za život.

Kako se navodi, mlađi je nakon saznanja šta se dogodilo njegovom rođenom bratu doživio srčani udar, usljed čega je preminuo i on.

Nezapamćena tragedija dogodila se u Solunu, kada su Teodoris (38) i njegov par godina mlađi brat (32) preminuli u samo šest sati razlike. Kako se navodi, stariji brat je doživio saobraćajnu nesreću dok je vozio motor, nakon čega se nekoliko dana nalazio u bolnici na liječenju.

Preminuli u razmaku od šest sati

Nakon što je prebačen na rehabilitaciju, Teodorisu je naglo pozlilo, a samo dan i po kasnije, 9. juna, preminuo je usljed plućne embolije. Ranije istog dana, doktorka je pozvala njegovog mlađeg brata i obavijestila ga je o pogoršanju zdravstvenog stanja. Svega par sati potom, uslijedile su tragične vijesti.

Međutim, tragediji za oca Geogosa, nisu se tu završile. Tek što je saznao da je ostao bez jednog sina, nakon šest sati, preminuo je i drugi usljed infarkta miokarda.

– Dvoje moje djece otišlo je sa razlikom od 6 sati. Stariji je doživio saobraćajnu nesreću sa svojim motociklom i poslije nekog vremena je otišao. A onaj drugi nije mogao da izdrži taj bol. Bio je uznemiren, jako tužan i van sebe, srce nije izdržalo. Takođe sam izgubio ženu od raka prije 28 godina i sada sam sam.

Ovi momci su mi bili podrška. Nemam nikoga. Samo brat mi je ostao. Šta da kažem; Moja djeca su bila cvijeće. Nisu imali zdravstvenih problema. Ne mogu da vjerujem – rekao je on u šoku.

Slomila ga tuga za bratom

Za grčke medije je govorio i stric mladića, Vasili, koji je naveo kako su braća bila jako povezana.

– Dijelili su veliku ljubav i slabost jedno prema drugom. Bila su to veoma ljubazna djeca, duševna. Uvijek su bili jedan uz drugog u svemu. Stariji je u saobraćajnoj nesreći koju je doživio slomio nogu, ostao je deset dana u bolnici, urađene su operacije noge i prebačen je u rehabilitacioni centar. Dan nakon transporta preminuo je od plućne embolije. Odveli su njegovog brata iz rehabilitacionog centra i pozvali su mlađeg da dođe i rekli su mu da je umro.

Naljutio se, iznervirao i prijateljima koji su bili sa njim rekao je samo da mu se zavrtjelo u glavi i pao. Došla su kola hitne pomoći, pokušala da ga reanimiraju i odvezli ga u bolnicu. Ali na putu nije izdržao i otišao je. Djeca nisu stigla da žive – rekao je on skrhkan od bola.

Zvaničan uzrok smrti

Uzrok smrti 38-godišnjaka je plućna embolija , dana 09.06.2020. godine u 14.15 časova, piše u njegovoj smrtovnici. Šest sati kasnije, u 20.12 uveče, 32-godišnjak je takođe preminuo od infarkta miokarda – kako je izričito navedeno u umrlici: nedavni infarkt miokarda – tromboza desne koronarne arterije, prenosi grčki portal Protothema.gr. (crna-hronika.info)