ANASTASIJA (27) KOJA JE NESTALA PRIJE ŠEST DANA PRONAĐENA MRTVA

Svijet

ANASTASIJA (27) KOJA JE NESTALA PRIJE ŠEST DANA PRONAĐENA MRTVA

Poljakinja Anastasija Rubinska (27) koja je nestala u ponedjeljak uvečer 12. juna na ostrvu Kos u Grčkoj, pronađena je danas mrtva, prenosi “Prototema”.

Tijelo gole žene pronađeno u naselju Alikes, a policija vjeruje da je riječ o nestaloj 27-godišnjoj Anastasiji. Očekuje se identifikacija od strane njenog partnera – piše Prototema.gr.
Podsjetimo, Anastasijin nestanak prijavio je njen partner, prema izveštaju lista “Demokratiki”. Tačnije, 12. juna, oko 22.30 sati, 28-godišnjak je telefonom kontaktirao svoju partnerku, koja mu je rekla da je u Marmariju, da je u alkoholisanom stanju i da će je neko svojim motorom odvesti do hotela.

Zatim mu je poslala svoju lokaciju kako bi mogao da se doveze da je pokupi. Ali kada je 28-godišnjak stigao na područje koje je naznačila, nije pronašao Anastasiju. Kako se požalio, kada je ponovo pokušao da kontaktira svoju partnerku preko njenog mobilnog telefona, on bio isključen.

U 23:38 pronađen je njen telefon putem aplikacije u oblasti Tigaki. U tom trenutku je već bio isključen. Ova 27-godišnjakinja se nije pojavila na poslu, kako je trebalo, ujutru 13. juna 2023.

Kako su mediji prenijeli njen mobilni telefon je pronađen, ali bez SIM kartice, a porodica nestale djevojke je poslala grupu privatnih detektiva koji su pokušavali da saznaju šta se tačno te kobne noći dogodilo, prenosi Blic. (hayat.ba)