NOVI DOM JELENE I NOVAKA ĐOKOVIĆA U VOJVODINI Vila Od 1.200 Kvadrata Na PRIVATNOM JEZERU, Ogroman Vrt Za Stefana I Taru

Showbizz

NOVI DOM JELENE I NOVAKA ĐOKOVIĆA U VOJVODINI Vila Od 1.200 Kvadrata Na PRIVATNOM JEZERU, Ogroman Vrt Za Stefana I Taru

Velelepna vila Đokovića u Vojvodini završena je, pa teniser sa suprugom i decom sve više vremena provodi u ovoj kući okruženoj šumom i livadama.

Velelepna vila Đokovića u Vojvodini završena je, pa teniser sa suprugom i decom sve više vremena provodi u ovoj kući okruženoj šumom i livadama.

Ekipa Super TV-a posetila je mirno mesto u Vojvodini koje je smešteno na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume, a u kojem se nastanio Novak Đoković s porodicom. Vila smeštena na privatnom jezeru skoro je završena i u njoj su, kako kažu meštani, sve češće Đokovići kada borave u Srbiji.

Mogli smo da primetimo da majstori koriste vreme bez padavina kako bi svakodnevno radili na sređivanju dvorišta. Sitne prepravke rade se i unutar kuće, čija se veličina procenjuje na 1.200 kvadrata. Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, te samo s drugog kraja jezera možete da vidite kuću, što Đokovićima garantuje privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem će očigledno najveći deo vremena provoditi Stefan i Tara. Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma. Pored Novaka, najviše vremena na ovom imanju će provoditi Srđan i Dijana, koji će ovu kuću koristiti kao vikendicu, gde će bežati od gradske gužve.

Zanimljivo je da se kuća nalazi na privatnom jezeru, a da se u nekoliko kuća pored nalaze prijatelji porodice Đoković s kojima se godinama unazad druže.

NEĆE BITI RESTORANA NA OBALI
Iako smo u prvom mahu po broju parking mesta pomislili da će Novakov otac, Srđan Đoković otvoriti restoran, kako se i pričalo, pošto se u jezeru uzgaja riba, meštani su nam objasnili da o tome nema govora:

– Prijatelj sa kojim se Srđan druži dugo godina jednom ga je doveo ovde i pokazao mu ovo mesto. Srđanu se to veoma dopalo, te je odlučio da nekoliko godina kasnije sagradi kuću. Pošto žele da imaju maksimalnu privatnost, neće otvoriti restoran, već žele da imaju sopstveni mir, a da po potrebi kada to budu hteli prave druženja i slavlja na imanju. Videli ste da imaju obezbeđenje, to je zato što žele da imaju maksimalnu privatnost i da niko ne gleda šta rade u svom dvorištu – priča jedan od meštana koji tu godinama stanuje. Na pitanje koga više viđaju da dolazi na imanje, stanovnici ovog malog mesta u Vojvodini kažu:

– Najviše viđamo Srđana, Novak retko kad dolazi. Bio je pre nekoliko nedelja, šetao se sa ženom i decom. Srđan se dogovara s majstorima, trudi se da sve bude kako treba kada Novak dođe, te da svi porodično mogu da uživaju. Često sa prijateljima zna da sedi do kasno u noć…

U ovom kraju poznato je i to da se mesto najviše dopalo Jeleni, koja je veliki ljubitelj prirode, zbog čega je poslednji put kada je ovde boravila s mališanima obilazila šumu i okolne livade. Kako izgleda Jelenin i Novakov dom u Monte Karlu pogledajte OVDE.

Ana odustala od dolaska u komšiluk
Iako su na početku teniske karijere Novak Đoković i Ana Ivanović bili bliski, u međuvremenu su se njihovi putevi mimoišli jer su igrali i živeli u različitim krajevima sveta. Meštani ovog sela kažu da je upravo Ana, po ugledu na Novaka, bila zainteresovana da kupi kuću na ovom jezeru i tako da budu komšije. Međutim, prema njihovim rečima, ona je gledala jedno imanje, ali je ubrzo odustala od kupovine, mada se po selu ne priča zbog čega.(blic.rs)