Oglasila se žena Nenada Aleksića! Vanja besna kao ris napisala otvoreno pismo: Za osobe koje su opsednute mojim čovekom…

Showbizz

Oglasila se žena Nenada Aleksića! Vanja besna kao ris napisala otvoreno pismo: Za osobe koje su opsednute mojim čovekom…

Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić nedavno su se venčali i to na reperov rođendan.

Kako za njihovu vezu niko nije znao, kao bomba odjeknula je vest o njihovom sudbonosnom “da”.

Reper i mlada Vanja danima su na meti kritika zbog svog odnosa, te reper zbog svoje veze sa bivšom zadrugarkom Tarom Simov i devojkom koja ga je čekala dok je bio u Zadruzi uliva sumnju novu ljubavnu priču.

Bračni par se ne libi da svakodnevno kači svoje trenutke iz privatnog života i sa osmehom na licu objavljuje zajedničke momente.

Vanja je iznenadila svoje pratioce kada je objavila stori sa brutalnom porukom svima koji komentarišu njenog muža i njihov odnos.

– Poruka za pojedine osobe koje su opsednute mojim čovekom. Želim da što pre shvatite da je on moj muž, najbolji na svetu i da nas nećete rastaviti ni za 100 života, čemu trud uzalud? Toliko se nisko spuštate, dajete sebi za pravo da i moje dete uzimate u vaša pogana usta! Vodite računa o svom životu, a naš zaobiđite – napisala je Vanja u otvorenom pismu.

Sa druge strane, reper je podržao svoju lepšu polovinu tako što je okačio njen video gde ne skida osmeh sa lica i napisao:

– Mi vs. hejteri! (Kurir.rs)