Zvezdan kipti od bijesa zbog Anđelinih roditelja: Držali je u staklenom zvonu, pa je pustili u rijaliti!

Showbizz

Zvezdan kipti od bijesa zbog Anđelinih roditelja: Držali je u staklenom zvonu, pa je pustili u rijaliti!

Dvedesetčetvorogodišnjoj učesnici “Zadruge” Anđeli Đuričić presjeo je drugi dan Vaskrsa jer joj u Bijelu kuću nije stiglo željeno pismo njenih roditelja, zbog čega je sada sve uvjerenija da su je definitivno “otpisali” zbog neviđene bruke, što je u velikoj mjeri razbijesnilo Zvezdana Slavnića, koji je javno iskritikovao njene najbliže.

– Zvezdane, Anđela nije dobila čestitku, ti si imao obraćanje njenim roditeljima – rekla je Ivana.

– Da, naravno da nisam podržao, pitao sam je da li mogu da se obratim, rekla je slobodno. Uputio sam kritike, ja mogu da ponovim šta sam rekao. Rekao sam da ni ja sebi ne bih bio izbor za svoje dijete, da mogu da ih razumijem, ali da ne napišu dvije rečenice, to mi stvarno nije jasno. Ti isti roditelji koji su je držali pod staklenim zvonom, pustili su je da dođe u rijaliti. Vidjeli su je na šta liči, ne znam da li sam još nešto rekao, rekao sam da ako su gospoda, da treba da ih bude sramota! – rekao je Zvezdan.

– Nekako si pomislio da si ti kriv za to – rekla je Ivana.

– Da, porukom bilo kakvom, mogu da ih razumijem, ali da neće da joj napišu i naprave joj pritisak, onda ne puštaš dijete ovdje. Ne moram da se upoznam sa njima nikad, ali ni ta njena najbolja drugarica joj nije poslala. Rekao sam joj da je ona njihovo dijete, kada izađe, otići će kod njih i vidjeće. Ne pada mi na pamet da odvajam nekoga od roditelja. Svjestan sam da nisam pravi izbor za nju, ali će samo da probude u meni da budem što bolji i pored nje sve vrijeme… Sada se sve mijenja, naravno da ću da uradim kao što sam jednom, ostaću tu! – rekao je Slavnić. (ekskluziva.ba)