Više od pola miliona za porođaj: Samo dan u porodilištu 300€, evo koliko su keša pukli za Cecinu snajku i rođenje Krstana

Showbizz

Više od pola miliona za porođaj: Samo dan u porodilištu 300€, evo koliko su keša pukli za Cecinu snajku i rođenje Krstana

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se pre dva dana i na svet je donela sina kom su dali ime Krstan. Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara.

– Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara – otkriva izvor.

Ražnatovićeva je u svoju vilu pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković… kao i cela porodica Rodić.

Veljko se napio

Ražnatovićeva se u jednom trenutku popela na stolicu, pila pivo i zapevala: “Morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka”! Tati Veljku su pocepali na desetine majica.

– Baš sam se napio, ali od sutra više neću da pijem, moram da se pripremam za meč. Presrećan sam što mi je Bogdana rodila još jednog sina – rekao je ponosni tata.(kurir.rs/informer)