“IZ ZADRUGE JE VODIM PRAVO U MANASTIR” Aleks udarila na rođenu majku, Slovenka se hitno oglasila: Rešila da joj skine PROKLETSTVO

Showbizz

“IZ ZADRUGE JE VODIM PRAVO U MANASTIR” Aleks udarila na rođenu majku, Slovenka se hitno oglasila: Rešila da joj skine PROKLETSTVO

Aleksandra Nikolić žestoko se obrušila na majku Slovenku jer ju je u uskršnjem pismu iskritikovala zbog veze sa Filipom Carem, pa joj se obratila uživo u programu i poručila da je bolje da joj ništa ne šalje nego da joj piše “takve stvari”.

Zadrugari su skočili na Aleksandru zbog toga što je vidno besna žestoko udarila na majku, i to na drugi dan Vaskrsa, a Nikolićkina majka se sada tim povodom oglasila.

– Morala sam da joj otvorim oči, i njemu i njoj. Sve što sam na pisala je istina, to me boli. Rade joj se neke stvari iza leđa, kada nije sa njom – potpuno drugo Car radi. Ne bojim se ničega, govorim istinu, a ona nema potrebe da se nervira, nego nek uključi mozak – priča Slovenka, koja se dotakla ćerkine pretpostavke da joj “mozak pune” Dejan Dragojević, Aleksandrin bivši, kao i korisnici društvenih mreža.

– Ko meni puni glavu?! Ja gledam lajv, ja nisam glupača da meni neko puni glavu. Gledam lajv i sve vidim. Car je Valentini rekao:”Idi u pab, uzmi piling dok nije došla Aleksandra”, kao da je ona neka stipsa koja ne bi dala. Drugo, sa Slađom je šurovao u vezi laži Milice slinice i Bilala, tamo u garderoberu. On je ćutao, a kada je kao saznao, počeo je da je napada. Slovenka nikada ne laže!

Aleksandru, kako kaže, hitno posle rijalitija vodi u manastir.

– Aleksandra je pogubljena totalno, ali izaći će i ona odatle, pa ću pravo iz “Zadruge” u manastir da je vodim, tamo ćemo provesti par dana. Ona nije sva svoja. Ići ćemo kod mog monaha da joj se čitaju molitve, mora da se očisti malo od svega, jer ona nije svoja – završava Slovenka. (kurir.rs)