KOJA SVEKRVA JE BOLJA?! Aleksandru Prijović Pitali Da Bira Između Brene I Filipove Majke, A Ovo Je Njen ODGOVOR

Showbizz

KOJA SVEKRVA JE BOLJA?! Aleksandru Prijović Pitali Da Bira Između Brene I Filipove Majke, A Ovo Je Njen ODGOVOR

Javnost godinama komentariše ko je svekrva Aleksandre Prijović. Iako su fanovi izričiti da je Zorica Nakić jedina svekrva koju Prija može imati, s obzirom da je biološka majka Filipa Živojinovića, Aleksandra i Brenu na neki način doživljava svekrvom.

Naime, Lepa Brena sa Bobom je sa puno ljubavi odgajala Filipa i oduvek ga je smatrala svojim sinom, samim tim svesrdno je dočekala Aleksandru, kada je Filipu rekla “da” i postala deo njihove porodice. Od tada je baš kao i Zorica, Brena uključena u čuvanje unuka Aleksandra i sa Aleksandrom Prijović ima sjajan odnos.

– Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica – otkrila je Aleksandra u intervjuu za “Scandal!”, a zatim se osvrnula i na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili svekrvom Zoricom:

– Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice – kratko je i jasno okončala ovu dilemu Prija. (Kurir.rs/Scandal)