“DRŽALI JE U STAKLENOM ZVONU, PA JE PUSTILI U RIJALITI” Zvezdan kipti od besa zbog Anđelinih roditelja: Treba da ih je SRAMOTA!

Showbizz

“DRŽALI JE U STAKLENOM ZVONU, PA JE PUSTILI U RIJALITI” Zvezdan kipti od besa zbog Anđelinih roditelja: Treba da ih je SRAMOTA!

Dvedesetčetvorogodišnjoj učesnici “Zadruge” Anđeli Đuričić preseo je drugi dan Vaskrsa jer joj u Belu kuću danas nije stiglo željeno pismo njenih roditelja, zbog čega je sada sve uverenija da su je definitivno “otpisali” zbog neviđene bruke, što je u velikoj meri razbesnelo Zvezdana Slavnića, koji je javno iskritikovao njene najbliže.

– Zvezdane, Anđela nije dobila čestitku, ti si imao obraćanje njenim roditeljima – rekla je Ivana.

– Da, naravno da nisam podržao, pitao sam je da li mogu da se obratim, rekla je slobodno. Uputio sam kritike, ja mogu da ponovim šta sam rekao. Rekao sam da ni ja sebi ne bih bio izbor za svoje dete, da mogu da ih razumem, ali da ne napišu dve rečenice, to mi stvarno nije jasno. Ti isti roditelji koji su je držali pod staklenim zvonom, pustili su je da dođe u rijaliti. Videli su je na šta liči, ne znam da li sam još nešto rekao, rekao sam da ako su gospoda, da treba da ih bude sramota! – rekao je Zvezdan.

– Nekako si pomislio da si ti kriv za to – rekla je Ivana.

– Da, porukom bilo kakvom, mogu da ih razumem, ali da neće da joj napišu i naprave joj pritisak, onda ne puštaš dete ovde. Ne moram da se upoznam sa njima nikad, ali ni ta njena najbolja drugarica joj nije poslala. Rekao sam joj da je ona njihovo dete, kada izađe, otićiće kod njih i videće. Ne pada mi na pamet da odvajam nekoga od roditelja. Svestan sam da nisam pravi izbor za nju, ali će samo da probude u meni da budem što bolji i pored nje sve vreme… Sada se sve menja, naravno da ću da uradim kao što sam jednom, ostaću tu! – rekao je Slavnić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (Kurir.rs)